verktyg som används för att mäta förbrukningen av el

verktyg som används för att mäta förbrukningen av el

Bevakning av åstadkommandet av el som förbrukas av dina apparater kan hjälpa dig att spara pengar och minska koldioxidutsläppen. Många människor är omedvetna om att elektriska apparater förbrukar energi även när avstängd eller i viloläge . Det enda säkra sättet att stoppa en apparat från konsumtionsförmåga är att ha en Kill Switch på sockeln eller dra ut kontakten . Att upptäcka hur mycket el som konsumeras av apparater , det finns flera verktyg som kan användas .

Kill A Watt P-4400

Kill a Watt P-4400 är en elektrisk bildskärm för att läsa elförbrukningen hos hushållsapparater . Det gör detta genom att vara ansluten till ett vägguttag , med den enhet ansluten till skärmen . Den läser då mängden ström som används av apparaten i en timme , med kilowatt . Detta kan användas för att upptäcka hur mycket kraft som används när apparaten används , och hur mycket ström som konsumeras i standby läge .

Ted 5000

Ted 5. 000 övervakar elförbrukningen hos hela hushållet . Enheten levereras i två delar . En passar direkt till din elektriska fält för att mäta inflödet av el och den andra ansluts till ett vanligt eluttag och erbjuder en grafisk framställning av energiförbrukningen. Den Ted 5000 erbjuder en mängd olika display metoder, inklusive diagram, tabeller och enkla uppgifter . Ansluta Ted 5000 till en Internet- anslutning gör det möjligt för monitorn att skicka data till en dator eller smart telefon , vilket gör den idealisk för fastighetsägare som vill övervaka strömförbrukning .

Power Kostnad Monitor

The Power Kostnad Monitor ansluts direkt att din elmätare . Den ansluter sedan till en dator via kabel eller trådlöst och skickar up-to -date rapporter om förbrukningen . Samt upplyser användaren om antalet kilowatt som används per timme , kan enheten omvandla denna data till pengar .


Relaterade artiklar


Felsökning av en Westinghouse torktumlare
hur man installerar en Mitsubishi CRT med en Onkyo hemmabiosystem
ersätta en KitchenAid fjäder luckan
hur man tänder en roper ljus ugn pilot
Felsökning Hotpoint tvättmaskiner
fördelarna med en luftfuktare
hur man byter en plombering på en bubbelpool duett bricka
Vilka är farorna med avluftning en tork inne i bostaden ?
hur man ansluter en enhet sophantering med en diskmaskin
nackdelarna med främre belastningen brickor