felsökning av en Trane a / c

felsökning av en Trane a / c

Den Trane luftkonditioneringen är ett etage , med inomhus och utomhus komponenter . Detta system kan minska din månatliga elräkning som den gör sig av med kort cykling som ofta uppstår med andra enheter . Problem fortfarande kan förekomma , naturligtvis . Innan du ringer för service , finns det ett antal saker du kan göra för att felsöka hemifrån
1 .
Kontrollera proppskåp för någon skadad eller bränd säkringar och trippade brytare . Byt ut säkringar med andra av exakt samma strömstyrka . Återställ alla utlöst brytare .
2 .
Kontrollera filtren i båda av enhetens komponenter . Rengör eller byt ut efter behov .
3 .
finns vatten under enheten och känna utsidan av inomhusbatteriet bifoga för kyla . Det kan betyda att systemet har frusit på grund av en smutsig spole . Vrid termostaten av för tre timmar som ett sätt att frigöra det .
4 .
Kontrollera att termostaten är inställd på önskad nivå om det inte finns tillräcklig kylning kommer från enheten . Se Om utomhusdelen är igång . Om inomhusenheten inte är igång och luften som kommer genom ventilen är varm , stänger termostaten i en till tre timmar för att se om det återställs . Om inte , kontakta din återförsäljare Trane .
5 .
Kontrollera börvärdet på termostaten om enheten är igång överdrivet . Se till att termostaten inte är för låg under sommaren och inte för hög under vintern . Återställ din termostat . Om problemet kvarstår, ring din lokala oberoende Trane återförsäljare.

tips och varningar


 • Om dräneringstråget är överfyllda , kan översvämningen omkopplaren inte fungerar . Kontakta din Trane återförsäljare för detta problem .
 • Kontrollera om kanalsystemet har några läckor som detta skulle kunna suga i varm luft . Kontrollera om någon krokig eller krossade ledningar eller rör .
 • Kontrollera temperaturinställningen på termostaten är lägre än rumstemperaturen .
 • Kontrollera att fläkten hjulet och fläkthuset på inomhusmiljön Enheten är rena och fria från skräp .
 • Kontrollera att vinden områden i bostad är väl ventilerade. Detta kommer att bidra med någon ackumulering av värme . Om det behövs , lägga till eller förstora ventiler .
 • Använd inte enheten luftkonditionering för mycket under milda vädret .
 • öppna dörrar till andra rum om enheten inte är avfuktning korrekt . Detta bör bidra med någon fukt i rummet .


 • Relaterade artiklar


  problem med FoodSaver vakuum GRUNDPOLISH
  tidiga amerikanska köksredskap
  hur man rengör en föreställning matta doktor R40
  hur man byter en Samsung HL- p6163w lampa
  hur du tar bort torx skruvarna från en diskmaskin
  hur man demonterar en Dyson D15 dammsugare
  Ska jag lämna min badtunna värmare på ?
  ved pelletskaminer fördelar & nackdelar
  Oster modell 4840 bröd maskininstruktioner
  hur man återställer koden på en MAYTAG ugn