Utsmyckning idéer för en Windows urklipp

Utsmyckning idéer för en Windows urklipp

Oavsett om du använder Windows urklipp som en go- någonstans skrivbord eller att hålla koll på statistik på en spelplan , kan den robusta enheten vara lite intetsägande i sin köpta -state . Istället för att nöja sig med en vanlig klippbordet, blir lite kreativ med dekorationer . Uttryck din konstnärliga stil eller gör din Windows urklipp ett sätt att visa upp dina hobbies och intressen , i stället för bara en plats för att säkra papper .

Urklipp Collage

Du kan ha deltagit i den konstnärliga stilen av collage när man gör scrapbooking eller att sätta ihop ett inramat samling av bilder , men urklipp kan tjäna som en idealisk bas collage . Samla en handfull bitar av papper, t. ex. evenemangsbiljetter , kvitton från inköp , foton , bitar av konfetti och klistermärken . Förvandla din Windows urklipp över så baksidan (den sida utan spets) är vänd uppåt . Sandskädda prickar av lim och fäst collage bitar till styrelsen . Collage är inte ett perfekt medium; överlappar objekt och lämna ytor som du vill. När du har fått allting på plats , trimma några papper som hänger över kanten på klippbordet . Wrap baksidan av urklippet med kontakt papper , en klibbig rulle som omedelbart följer och skyddar bilderna . Upprepa för den andra sidan av klippbordet om så önskas , det är den sida som kommer att täckas med klippta papper

Super minnen

Highway förare tillkännage makeup av deras familjer ( och de boende i sina fordon ) med plastmatta. stick-figur dekorationer på ryggen på sin bil fönster . Du kanske har sett lilla vita samlingar av streckgubbar , inklusive en förälder eller två , olika stora barn och även vissa sällskapsdjur former . Den streckgubbar finns i en mängd olika stilar, såsom sport uniformer , bär flätor och även dans . Det finns inga begränsningar på var klistermärken får tillämpas , så om du vill behålla din familj ( av något slag ) nära , skapa eller köpa klistermärken och tillämpa dem till Urklipp . Din stick-figur familj kan bestå av ett solo person streckfigur och fem katt siffror pinne , eller två vuxna, eller massor av ungar . De flesta stick-figur-familjen klistermärken i vitt så att de lätt kan ses på en bils backspegel fönster . Om din Windows urklipp är vit eller en mycket ljus färg , söka efter klistermärken trycks i mörker eller neonfärger eller kontakta en leverantör för speciella tryck.

Team Spirit

Klämmappar är ofta med på den sidan av Major League sportspel , grep hårt av nervös tränare eller , i tider av nederlag , slungades mot marken i förfäran . Även om du inte kan göra coaching kan din Windows urklipp visa fortfarande upp din laganda . Dekorera din Urklipp i temat för dina favoritsporter franchise . Om du är ett fan av Baltimore Ravens fotbollslag , till exempel måla urklipp i lila och svarta ränder och lägga till en Ravens dekal på baksidan . Andra alternativ är täcker urklippet med klistermärken team stötfångare eller skapa en pom pom och kopplar den genom hålet på toppen av klippet . Använd vit färg eller en färg som lätt kan ses i kontrast till lagets färger att skriva " Go Team ! " eller " # 1 Yankees Fan ! " på klippbordet för att låta någon förbipasserande veta hur mycket av ett fan du egentligen är .


Relaterade artiklar


Felsöka en bubbelpool ET18 kylskåp
hur man gör en kulpenna med bläck växter
hur du installerar en 240 - volts elektrisk vattenvärmare
installera träsk svalare kuddar
felsökning av en fedders balsam rumsluften
skillnader i ved
hur man återställer en pelletskamin
Felsökning av en frysbox
Hur hittar jag KitchenAid kylskåp delar ?
General Electric ismaskin felsökning