Hur installerar jag en tvilling muromgärdad rökrör ?

Hur installerar jag en tvilling muromgärdad rökrör ?

Den dubbla väggar struktur för en typ B-gas ventil , som även kallas dubbla väggar rökrör , ger en ytterligare åtgärd för säkerheten vid avluftning gasanordningar såsom ugnar , pannor och varmvattenberedare genom att minska minsta avstånd som krävs av bränsle till 1 tum och genom att tillhandahålla en viss isolering som förhindrar att rökröret från att bilda kondens och därmed rost . Nackdelen med att använda en typ B-gas vent är dock graden av planering och expertis som behövs för installationen.

Du behöver:
Level
. Pad.
Penna.
Måttband .
# 7 plåt skruvar .
Låsning bandet .
Metaller remmar .
Pipe galgar .


1 .
Granska ventilation diagram som av tillverkaren . Dessa kommer att vara avgörande när man planerar layouten på ventilationsröret . Dessutom hittar du några speciella instruktioner här som är specifika för din modell apparaten tillsammans med specifikationer på insidan diameter behövs röret och tillåtna längder av övergripande ventilationsrör löper .
2 .
Mät från ventilen kontakten på din enhet till ventilera avsnitt som penetrerar ditt tak . Följ den verkliga väg som röret kommer att resa när man tar mätningar och ta separata mätningar mellan varje förändring av riktning . Tänk på att de flesta rökgaserna avluftning kräver minst 1 /4 tum per fot stiga och det finns oftast begränsningar på längden av horisontella löper jämfört med vertikala går . Kontrollera de specifikationer som anges av tillverkaren .
3 .
Rita ett diagram över ventilationsröret route genom att använda mätningar medan samtidigt överväger standardavsnitt längder av typ B ventil . Finns avsnitt längder av typ B ventilen är begränsade till ett fåtal standardlängder, och röret inte kan skära i fältet för montering . Oftast är det de standardlängder är 18 inches , 2 meter , 3 meter och 5 meter .
4 .
Använd diagrammet som en guide som passar dina rörsektioner tillsammans . De flesta typ B vent är riktad , vilket innebär att den ena änden kan skjutas in i en annan pipa , medan den andra änden av samma pjäs kan ha ett rör gled in i den . Börja med mottagande slutet av första avsnittet . Bifoga det till apparaten med # 7 plåt skruvar .
5 .
Lås ventilationsröret tillsammans . Typ B ventilationsröret normalt använder antingen en låsning band som glider ner när två bitar skjuts ihop och sitter, eller den använder en twist-lock system där röret är helt enkelt vridna efter glider ihop .
6 .

Stöd dina röret med styv metall remmar placerade inte mindre än var 4 meter . Använd din nivå för att kontrollera stiga på den horisontella körs som du installerar galgar .

tips och varningar


 • Gasanordningar får endast installeras och ventileras av licensierade och kvalificerade installatörer . I de flesta områden i USA är det olagligt att installera VVS- utrustning utan att ha rätt körkort och få bygglov .
 • Felaktigt portad gasanläggningar kan orsaka brand och /eller orsaka koloxid att släppas in i din hem eller struktur . Endast licensierade proffs ska försöka installera ventilationsröret Gasutrustningar .


 • Relaterade artiklar


  hur man använder undergravel
  hur man byter en diskmaskin slang
  Hur ljus jag piloten ljus på en General Electric gasugn ?
  Hur ofta bör ett kylskåp kompressor cykel ?
  köpa en dammsugare
  Cuisinart historia
  köksfläkt stilar
  hur man installerar en diskmaskin i gamla köksluckor
  hur man rengör en långsam rörelse badrum dränering
  funktioner i Kenmore 1378 diskmaskin