Hur man väljer en avyttring hem sopor

Hur man väljer en avyttring hem sopor

En sophantering hjälper dig omhänderta avfall organiskt material, såsom vegetabiliska skal och matrester . Detta matavfall faktiskt ställs direkt i din diskbänk , där sopor slipar upp det nog så att det säkert kan spolas ner din avloppet utan att orsaka igensättning . Om du inte ännu har en sopor eller om du vill uppgradera , finns det flera saker du bör tänka på
1 .
Bestäm vilken typ av sophantering är bäst för ditt hem . Kontinuerlig matning avyttringar aktiveras med en switch och kosta mellan $ 60 och $ 350 . Bad-feed avyttringar aktiveras med en speciell avtappningspluggen. Denna typ har mer makt än kontinuerlig matning enheter . De har lagt säkerhetsåtgärder , som att inte låta händer eller föremål i dem när du kör , men de kan vara dyrare , vanligtvis $ 160 till $ 500 .
2 .
Välj en effekt . Sophantering makt mäts i hästkrafter . De flesta hushåll modeller ger 1 /3 till 1 /2 hästkrafter , det är gott för allmänt bruk. Om du planerar att använda omhändertagande mycket , till exempel om du roa aktivt eller köra en cateringverksamhet från ditt hem , bör du välja mer makt , t. ex. en 3/4- till 1-hästkrafter enhet .

3 .
Leta efter en sophantering som har en extra skärbladet under skivspelaren om du planerar att använda det för svårt material , såsom skalar . Denna extra blad kommer att lägga till fler elavbrott .
4 .
Välj en avyttring som i första hand är gjord av rostfritt stål. Detta är den mest hållbara och pålitliga material , och det kommer inte rosta eller korrodera .
5 .
Review ytterligare funktioner noggrant . Viss avyttring kommer med en funktion som automatiskt stänger av motorn vid överhettning . Du kan också hitta avyttringar med en automatisk omvänd mekanism för att förhindra träskor . Ytterligare funktioner kan ge ett pris men kommer vanligtvis förlänga livslängden för din sophantering .


Relaterade artiklar


fördelarna med solenergi
Hur felsöker jag det & byta lysrör ?
hur man repace ett vattenfilter
hur du tar bort en ismaskin från GE kylskåp
information om soldrivna varmkorv spisar
hur man öppnar en strömvirvel tvättmaskin
Hur man testar för stål med magneter
hur man byter en bubbelpool element torktumlare värmare
jämföra yoghurt beslutsfattare
hur man beräknar is användande maker makt