Hur skapar jag en digital -tv UHF -antenn ?

Hur skapar jag en digital -tv UHF -antenn ?

Flytta TV -antennen runt i rummet för bättre mottagning var det förflutna , men inte längre . Människor tittar mer lokal -tv med antenner på grund av de höga kostnaderna för kabel- och satellit-TV . Använda en antenn på tv med digitala mottagare , ger den digitala sändningssignaler en skarpare bild och bättre ljud än de gamla analoga signaler . Ofta ger en antenn bättre bildkvalitet än den tillgängliga från vissa lokala kabel eller satellit företag . Denna antenn tillägnad inomhus UHF använda , tar ca en timme att göra .

Du behöver :
12-tum 12- tums kartong
. 2 metall galgar .
2 gängade bultar , 1/4-tums med muttrar och brickor.
Koaxialkabel omvandlas kontakt .
Avbitartång.
12-tum 12- tums aluminiumfolie .
Tape .
Permanent märkpenna.
16 öre spik .
Koaxialkabel.


1 .
Slå in aluminiumfolie runt kartong och tejpa ner den. Den tejpade sidan är baksidan .
2 .
göra ett märke i mitten av framsidan av aluminium förpackade kartong med en märkpenna . Mät två inches till vänster om mitten varumärket och placera en andra märke på aluminiumfolie . Mät två inches på höger sida av mitt varumärke och göra en tredje märket .
3 .
Pop ett hål genom märken på vänster och höger sida av mitt varumärke . Se till att hålet går hela vägen igenom utan att riva aluminiumfolie mer än nödvändigt .
4 .
Packa båda galgar och avbröt spiral toppen av galgar . Räta ut galgar . Vik en klädhängare i hälften . Vrid galge , så den vikta änden är vänd magen . Böj motsatta ändar , så den tråd som en bred utsträckt bokstaven " M " Upprepa proceduren med den andra klädhängare .
5 .
Placera en bricka på bulten och skjut bulten genom den vänstra hålet på framsidan av aluminium inslagna kartong . Chefen för bulten och brickan är på aluminiumfolie sidan . Skruva fast en mutter på bulten tills den nästan är tight . Upprepa för den andra hålet . Placera en av trådarna klädhängare under brickan . Kontrollera att kabeln är centrerad , så tråden har samma mängd av tråd ovanför och under muttern . Sätt den ena sidan av koaxialkabeln transformatorn kontakten under brickan . Dra åt muttern ordentligt till klädhängare tråd , koaxial anslutning tråd och aluminium inslagna kartong . Upprepa denna procedur på höger sida med den andra kabeln .
6 .
Fäst ena änden av en bit av koaxialkabel i din TV i ingång , och ansluta den andra änden till koaxialkabel transformator kontakt . När kabeln är ansluten , är antennen klar för användning .

tips och varningar


 • Flytta antennen kring olika delar av rummet för att få bättre mottagning.


 • Relaterade artiklar


  hur man programmerar venstar programmerbara termostater
  Hur stor ska min varmvattenberedare vara?
  hur man rengör ett kök stöd kaffe Perk
  hur man rengör en Krups kaffebryggare
  hur man byter lampor på en Panasonic PT- 52lcx15 projektions-TV
  om Weston kött Skärmaskiner
  ersätter KitchenAid luckan fjädrar
  positiva effekter av solvärme
  hur man fixar spärren på en ugnslucka
  hur man byter remmen på en Bissell 7.901 proheat