frågor om hur man reparera en GE- diskmaskin

frågor om hur man reparera en GE- diskmaskin

General Electric Company ( GE ) gör ett antal modeller av diskmaskiner . Ibland kan dessa diskmaskiner , liksom alla hushållsapparater , bryta ner , antingen tvätta mindre effektivt eller skapa en olycklig sidan problem , som läcker vatten . Innan du beställer service , föreslår GE att diskmaskin ägare försöka felsöka problemet själva .

varför kommer inte diskmaskinen Slå på ?

När en diskmaskin startar inte och verkar inte få någon effekt, tyder GE att ägaren först kontrollera kraftkälla diskmaskin . Om en krets är löst ut en säkring gått eller växeln stängs av, kommer maskinen inte att fungera . Om detta inte är fallet , stänga av strömmen till maskinen och låt den stå i 30 sekunder . Anslut maskinen igen för att se om det fungerar . Om inte, ring en servicetekniker .

Varför är diskmaskin så högljudd?

Vissa ljud i GE diskmaskiner är normala . En användare ska höra ljudet av tvättmedel kopp öppning , motorn igång och vatten rinner ur badkaret . Men om motorn brummar , kan detta innebära att maskinen är underutnyttjade . Enligt GE , bör du köra diskmaskinen minst en gång i veckan , även utan rätter , för att hålla tätningen från att bli torr .

Varför är inte Rätter bli drogfri ?

När rätter komma ut smutsig eller fläckig Kan det indikera ett problem med tvättmedel eller vatten källa . Se till att vattnet är minst 120 ° C och fullt tryck och att gallret är rätt placerat , med större rätter inte blockera mindre rätter från att ta emot vatten . Rengör även filtret för att säkerställa att tvättvattnet är att inte få nedsmutsade . Om detta inte löser problemet , tillkalla tekniker .

Vad gör jag om vattnet inte rinner ?

Den vanligaste orsaken till att en GE diskmaskin kommer inte att dränera är att avloppet är tilltäppt med mat och annat avfall gallrats från disken . Ta bort alla rätter från maskinen , och inspektera filtret ovanför avloppet . Om detta inte är frågan , kan diskmaskinen har en VVS- problem anknytning till diskmaskinen. GE konstaterar att en liten mängd vatten runt utloppet av badkaret botten är normalt i sina modeller .

Varför är diskmaskinen läcker?

Läckor är ett tecken på ett antal problem . Om GE diskmaskinen är installerad i en vinkel , kan vatten läcka ut . Om vatten kommer ut på sidorna av dörren , kan det tyda på att dörren packningen är skadad och behöver ersättas. Också , enligt Fix It Now , ibland på plast tvättställ , kommer den främre badkaret fläns varp . Böj flänsen tillbaka i form , eller behandla det med en värmepistol .


Relaterade artiklar


hur man byter en Vornado blad
aluminium kontra stål vattenflaska
hur reparera en gas torktumlare som inte har någon värme
hur man dra loss dörrhandtag på LG kylskåp
Danby bänkskivan diskmaskin felsökning
hur du ändrar bältet på en MAYTAG Performa torktumlare
Hur byter jag filtret på en bubbelpool ismaskinen modell ed22zr ?
Syftet med vakuum tätning
Hur felsöker jag en rad Dacor finsmakaren ?
hur du tar bort en socket 478 kylfläns med spänning klipp