hur man ansluter en torktumlare avluftningsslangen

hur man ansluter en torktumlare avluftningsslangen

Torken avluftningsslangen ansluts till baksidan av torktumlaren och rutter frånluften antingen på utsidan eller i ett filter låda . Detta bidrar till att hålla luften ständigt cirkulerar genom torktumlaren , hjälpa dina kläder torkar snabbare och därmed göra sig av ludd och andra ansamlas inuti . Ansluta en torktumlare avluftningsslangen är en av de sista stegen när du installerar en ny torktumlare . Processen är ganska enkel , och några droppar diskmedel , placerade strategiskt , kan göra jobbet ännu enklare

Du behöver : .
2 slangklämmor .
Skruvmejsel.
Diskmedel .


1 .
Koppla ur torktumlaren från väggen , eller stänga av strömmen till kretsen som styr torktumlaren . Flytta torktumlaren från väggen nog så att du kan arbeta bekvämt på baksidan .
2 .
Placera några droppar diskmedel på utsidan av ventilen bröstvårtan på baksidan av torktumlaren .
3 .
Lossa slangklämman , och trä den löst över ena änden av avluftningsslangen . Slip avluftningsslangen över i slutet av bröstvårtan . Rikta in klämman så att den omfattar såväl slutet av slangen och nippeln . Dra åt klämman med en stjärnskruvmejsel eller platt skruvmejsel , som är lämpligt.
4 .
Applicera ett par droppar diskmedel till nippeln på torken vent avsluta . Öppna den andra slangklämman , och trä den löst över den andra änden av torken slangen . Slip torken slangen över utloppsventilen bröstvårtan . Skjut slangklämman tills det täcker både i slutet av avluftningsslangen och avgassystemet bröstvårtan . Dra åt med en skruvmejsel.
5 .
Återställ strömmen till torktumlaren .

tips och varningar


 • Rikta ventilen slangen så att den har så få veck som möjligt . Ju mer svängar på avluftningsslangen , desto mer luddet kommer det att samla in och ju oftare måste du rengöra den .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör kalk från tidpunkten för utnyttjandet varmvattenberedare
  Hur rengör jag min grillspettet Ronco showtime ?
  hur man använder självrengörande jennaire ugn
  hur många blad bör du sätta i en manual pappersskärare ?
  hur du väljer en vatten destillatören
  Hur rengör jag min torktumlare vent skärm ?
  elektriska spisar fördelar
  Frigidaire gasspis felkoder
  felsökning av en ugn propangas
  typer av AC kompressorer