krav för tändmedel gasbrännare

krav för tändmedel gasbrännare

Gasbrännare tändmedel finns i alla apparater som är beroende av naturgas , som innehåller gas spisar , grillar gas och gasugnar . Antändningsanordningen är den del av apparaten som gör att naturgas att bränna , släppa värme som krävs för att utföra given uppgift , till exempel baka bröd . För gas tändmedel fungerar på ett säkert och effektivt sätt , måste de uppfylla olika krav .

Gas Releasing

Tändsystem måste släppa lämplig gas på gasbrännare så att rätt mängd värme frigörs för vilken uppgift utförs .

Heat

Brännare tändmedel måste skapa en flamma som är stark nog att tända det som bränns eller kokas , enligt Babcock and Wilcox Company . Tändmedel skall uppnå maximal värme utan att skada tändare så att operatören av tändare får den värme som behövs för att utföra uppgiften .

Stabilitet

Lågan som skapas av tändare måste förbli stabil, släpper lågan på ett konsekvent takt . Lågan bör inte blossa upp oväntat , skadliga oavsett var uppvärmd och skapa potentiella brandrisker . Antändningsanordningen får inte heller skapa svaga flammor som inte riktigt värme .

ekonomiska

antändningsanordningar måste producera värme på det mest ekonomiskt effektivt sätt som möjligt så att energi inte går till spillo , enligt Babcock and Wilcox Company . Tändmedel tillverkas vanligen i den mest kostnadseffektiva sätt som möjligt både på att kunderna är villiga att köpa tändare i första hand och så att tändsatser är överkomliga att ersätta . Tändmedel som har minst rörliga delar upplever mindre slitage och måste bytas ut lika ofta .

Delar som kan bytas

Olika delar av tändanordning , såsom tändstift , måste möjliggöra borttagning så att du kan rengöra delarna vid behov eller byt ut dem när de blir skadade

Kylaggregat

En kylanläggning behövs så att tändningen inte överhettas och skadas eller bli en brandrisk och så att du kan minska värmen på tändaren vid behov Enligt Babcock and Wilcox Company .

Flambevakning

tändmedel har ofta stavar Flambevakning som kan identifiera när lågan skapats av tändare har blivit för varmt så att du kan minska värme som alstras av tändare , enligt Babcock and Wilcox Company .

Felsökning

Tändsystem behöver vanligtvis manualer så att alla felsökning snabbt löses . Dessutom bör den manuella tillhandahålla ett antal att ägaren kan ringa när du pressar inte fungerar korrekt .


Relaterade artiklar


Hur du manuellt driva en hantverkare 1 / 2 hp garageport
hur man registrerar ett nuwave ugn online
typer av plast används för att isolera tråd
hus idéer för att gå grönt
instruktioner om hur du installerar värmaren gas, vatten
felsökning MAYTAG torktumlare
hur ånga rengöra kåpor
hur man ansluter en mycket gammal TV till en DVD
EPA vedspis säkerhetskrav
fördelarna med toaletter rörelsesensor