rengöring instruktioner för jack lalanne juicepressen

rengöring instruktioner för jack lalanne juicepressen

Juicepressar är köksmaskiner som används för att vända frukt och grönsaker till läckra och näringsrika drinkar och smoothies . Många människor juice för hälsoeffekterna av att konsumera så mycket koncentrerad , naturlig mat i en servering . Andra juice eftersom med rätt recept kan du skapa läckra smoothies som är hälsosamma som en bonus. Jack LaLanne är en välkänd talesman , och han förespråkar för Power Juicer . Detta moderna juicepress har en stor öppning för att sätta i frukt och grönsaker , kraftfulla motorer och mindre avfall än äldre modeller . Det är också lättare att rengöra

Du behöver : .
Cloth
Vatten.
Mild diskmedel tvättmedel .
Handduk .


1 .
Stäng av Jack LaLanne juicepress . Innan du börjar rengöra , måste motorn vara helt stoppas . Koppla bort juicepressen .
2 .
plocka isär juicepress . Ta bort frammataren från ränna och sänka silver låskolven . Ta av locket massa vakt , samt massa- samlare och ta ut bladet med hjälp av verktyget orange månskäran medföljer juicepress . Ta ut filtret och behållaren från basen av din juicepress .
3 .
Torka av basen av din Jack LaLanne juicepress med en fuktig trasa . Basen är inte vattentät så inte spraya den med vatten eller doppa den för att rengöra .
4 .
Använd milt diskmedel flytande att handtvätt frammataren , som är känslig för höga temperaturer av diskmaskiner .
5 .
Tvätta de återstående delarna av din juicepress, med undantag för filter och blad , antingen för hand eller i diskmaskinen med ett milt rengöringsmedel. Var noga med att skölja alla poster noggrant innan de läggs i diskmaskinen .
6 .
Rengör filtret och bladet för hand . Får inte nedsänkas i vatten och diskmedel. Istället skölj dem under varmt vatten från kranen och sedan borsta bort eventuell kvarvarande massa med en mjuk borste diskmedel borste . Skölj dem igen utan bara skölja filtret från utsidan .
7 .
Torr varje del av din juicepress grundligt med en handduk eller låta dem lufttorka . När torkat kan du monterar din juicepress .
8 .
Slå på Jack LaLanne juicepress att snurra ut kvarvarande vatten innan den ställs undan .


Relaterade artiklar


Hur felsöker jag en bärbar bubbelpool bricka ?
Hur man använder en Briel espressomaskin
hur man återställer en avfrostningsuret
hur man tillverkar träpellets för pelletskamin
Hur man testar ett ångstrykjärn
det bästa betyg kött & karamelltermometer
Hur tar jag bort batterierna från fjäll Salter mat ?
hur rinna en 20 - liters elektrisk varmvattenberedare
typer av tunga kompressorer
felsökning av en Sears Kenmore diskmaskin