Hur rengör jag en Samsung bricka ?

Hur rengör jag en Samsung bricka ?

Du bör då och då rengöra din tvättmaskin från Samsung för att hålla den snygg och fungerande i toppform . Utan regelbunden rengöring , kan det yttre utseendet hos din tvättmaskin blir smutsiga och tvätt skulle kunna utveckla fläckar och lukt . Förutom att förbättra sitt utseende och prestanda , rengöring din tvättmaskin kommer också att utöka sin livslängd . Många objekt som normalt omfattas av tillverkarens garanti kommer att ogiltigförklaras om det fastställs att din tvättmaskin har inte fått ordentlig rengöring och underhåll.

Du behöver:
Vakuum
. Alla ytor rengöringsspray .
Pappershanddukar.
Q-tips.
Bleach.
Citronsaft.
Destillerat vit vinäger .


1 .
Dammsug hela tvättstuga . Damm och smuts tenderar att ackumuleras under och bakom tvättmaskiner , speciellt runt eluttag . Det är viktigt att rengöra dessa områden väl för att undvika en eventuell brand .
2 .
Rengör utsidan av din tvättmaskin . Torka av hela utsida brickan med hjälp av ett all- yta sprayar rengöringsmedel och pappershanddukar .
3 .
rent undersidan av locket . Spray några all- yta renare på en pappershandduk och torkade på insidan av tvättmaskinen locket . Använd en tops för att komma in i trånga utrymmen under läppen .
4 .
ta bort fläckar från bassängen i tvättmaskinen . Lägg till två koppar blekmedel till din dators blekmedel dispenser . Kör ett komplett tvättprogram med stor belastning och varmvatteninställningar .
5 .
använda citronsaft för att ta bort rostfläckar . Kör ett tvättprogram med två koppar citronsaft läggas till varmvatten . Upprepa detta tills det inte finns fler tecken på rost på insidan av tvättmaskinen.
6 .
Avlägsna alla dofter från maskinerna bassängen . Använd den stora belastningen inställningen på din Samsung tvättmaskin och fylla bassängen med varmt vatten . Tillsätt 1 kopp destillerat vit vinäger och köra maskinen igenom en fullständig tvättprogram .
7 .
Tvätta bort eventuella kvarvarande rester kvar i bassängen . Kör maskinen genom en mer tvätt och sköljning med vanligt varmt vatten .
8 .
bort och rengör din sköljmedel och blekmedel dispenser . Använd alla ytor rengöringsspray att torka av insidan och utsidan av båda automaterna . För tuffa uppbyggd , blöta automater i varmt vatten under en timme .
9 .
Rengör filtret . Detta steg är bara för Samsung modeller som är 2009 eller nyare . Öppna filtret som sitter i fronten av maskinen och ta bort filterlocket . Spola bort eventuellt skräp på filtret med varmt vatten och installera om .

tips och varningar


 • Dra alltid ur tvättmaskinen före rengöring för att undvika eventuell elektrisk stöt .


 • Relaterade artiklar


  Hur rengör jag filtret på Vidal Sassoon joniska sensor touch hårtork ?
  Hur man använder en pott Bunn kaffe
  felsökning av en Frigidaire diskmaskin som inte kommer att fylla
  Hur avyttra jag ordentligt av en mikrovågsugn ?
  hur man laddar testa en generator
  Hur använder jag den Bissell mattan 2x renare ?
  hur man hittar en skarp mikrovågsugn
  Whitfield pelletskamin bruksanvisningar
  hur man kan anpassa en Ansonia klocka
  hur man installerar en dörr packning