hur man använder långsam kaminer och crockpots

hur man använder långsam kaminer och crockpots

Långsam spisar och crockpots kan vara den idealiska lösningen för en hektisk livsstil . Allt du behöver göra är att sätta ihop ingredienserna till din potten och det kommer att koka säkert hela dagen och vara redo att tjäna när du planerar att äta

Du behöver : .
långsam spis
. Kött.
Grönsaker.
Vass kniv.
Skärbräda.
Ingredienser för smaksättning.


1 .
Hacka varje typ av livsmedel i enhetligt stora bitar för jämn tillagning . Till exempel , om du har bitar av potatis som är olika storlekar , i slutet av tillagningstiden , de större bitarna kan fortfarande vara råa , medan de mindre kan vara överkokt .
2 .
Placera rotfrukter i botten på lerkruka potten . Rotfrukter-potatis , rödbetor , morötter , palsternacka , lök och rovor-koka långsammare än andra ingredienser , så placera dem på botten tillåter dem att vara närmast värmekällan , till stöd i snabbare matlagning
. 3 .
Layer ditt kött kuber ovanpå grönsakerna . Håll lagret av kött så jämn som möjligt för jämn tillagning . Layer icke-rotsaker på sidorna av potten .
4 .
Lägg kryddor , aromämnen och vätska till lerkruka . Håll vätskan uppgår till ca 1 /2 dl , om inte din recept kräver ett annat belopp . Vätskor som inte kommer att avdunsta långsamt tillagningen , så överskottet vätskor inte är nödvändiga.
5 .
Placera locket på spisen , sätter i den och vrid ratten lågt. Om du har ont om tid , kan du förvandla den till hög, vilket kommer att minska tillagningstiden med cirka två timmar . Slutet temperaturen kommer att vara den samma men spisen värmer upp snabbare på den höga inställningen.
6 .
Cook ditt recept för 8 till 10 timmar eller för den tid som efterlystes i ditt recept . Ta inte bort locket medan maten är matlagning . Ta bort locket släpper uppdämt ånga och värme , kyla maten och förlänga tillagningstiden .
7 .
Tillsätt ris eller nudlar i den sista halvtimmen av matlagning . Detta kommer att hindra dem från att bryta ner och bli mosig i receptet . Lägg till alla mejeriprodukter , såsom gräddfil , under de sista 15 minuterna av tillagningen .


Relaterade artiklar


Hur hittar jag en instruktionsbok för en Canon videokamera zr60 ?
Hur justerar jag en glöd spis pojke pellets ?
hur man återställer ett Vita SpA hög gräns sensor
gasugn komponenter
hur man ändrar ett bälte för Hoover flärd
General Electric kylskåp ismaskinen felsökning
Ionic Breeze luftrenare information
Hur byter jag en omnifilter sfm2 filter ?
hur man rengör avhärdare
hur design & konstruera en sol spis