hur man byter en tvilling ledningen med koaxial kablar i TV- antenner

hur man byter en tvilling ledningen med koaxial kablar i TV- antenner

Om du ansluter din TV till en antenn , är det viktigt att du har rätt typ av kraftledning för att få signalen från antennen till tv . Två vanliga transmissionsledningar för antenn ansökningar 300-ohm tvåtrådskabel och 75-ohms koaxialkabel . 300-ohm rader är snabbt på att bli en artefakt , som nuvarande tv endast ta emot en signal från en koaxialkabel . Dessutom är en koaxialkabel kraftledning mindre benägna att signalen försämras över en lång kabel sikt , vilket är avgörande om du försöker att få bästa möjliga signalen till din tv .

Du behöver:
Skruvmejsel
. 300-. till 75-ohms transformator
75-ohms koaxialkabel ( RG-6 grade ) .


1 .
Skruva av tvåtrådskabel linje från antennen vid anslutningspunkten. Spåra kabeln till antennen till en uppsättning med två skruvar . Skruva loss dessa och dra ut tvåtrådskabel kabel
2
Skjut de två flikarna på ena änden av 300-. att 75- ohm transformator under skruvarna på antennen , en flik per skruv . Dra åt skruvarna för att hålla flikarna på plats .
3 .
Sätt i ena änden av koaxialkabeln i den andra änden av transformatorn . Transformatorn har en F- anslutning på detta . Rada upp kabeln i mitten av koaxialkabeln kontakten med hålet i kontakten . Tryck in kontakten i detta , sedan vrida muttern på koaxialkabeln pluggen medurs för att skruva i kontakten på kontakten .
4 .
Anslut den andra änden av koaxialkabeln till TV: ns antenn ingång . Det är också en F -kontakt-. använda den metod som används i steg 3


Relaterade artiklar


hur man skall avgöra den bästa storleken takfläkt
diy förändras värmeelement i ett MAYTAG gemini spis
högtryckstvätt använder
vad man ska använda om du inte har en stekpanna av gjutjärn
Hur felsöker jag en LG 22 cu .
bör jag byta pumpen på min tvättmaskin ?
tips & felsökning för vedeldning ugnar
hur till förbifartsleden en Kenmore lock switch
hur man byter vitvaror
nackdelarna med frontmatade tvättmaskiner