jämföra glassmaskiner

jämföra glassmaskiner

Om du vill göra glass hemma , kan du behöva investera i en glassmaskin . Du bör ta flera saker i beaktande innan du väljer och köper en maskin , till exempel hur ofta du kommer att använda den , hur mycket du kan spendera och hur mycket glass du vill förbereda på en gång

Du behöver :
Phillips-skruvmejsel .
Ersättning Kenmore bälte .

Machine Storlek

Medan vissa glassmaskin är kompakta , andra är nästan lika stor som en mikrovågsugn . Vissa maskiner kräver också att du förvarar skål glass i frysen , så att den är fryst fast och redo att gå när du vill glass . Övriga maskiner har en inbyggd frys , vilket eliminerar behovet att lagra skålen i din .

Mängden Ice Cream

Om du planerar att tjäna hemmagjord glass på en stor fest eller ha en stor familj , en is glassmaskinen som bara gör en liter eller två åt gången kan vara för liten , särskilt om kulan behöver frysas fast före varje användning.

Electric Vs . Manuell

Du kan vända en elektrisk maker glass , promenad i 20 minuter eller så och återgå till färsk glass . Handvevad maskiner kan verka som en rolig , ny idé , men tänk på att du måste sitta framför maskinen , vrida handtaget för minst en halv timme .


Relaterade artiklar


felsökning av en GE profil tvättmaskin
specifikationerna för en Kenmore elit HE3 tvättmaskin och torktumlare
hur man mäter en HD- tv
diy is kylare
Hur får jag ett nummer för kundservice för Europa- proffs?
hur du tar bort repor från en magnetisk rostfritt stål klarlack
hur att värma ett hus med trä
Whitfield pelletskamin bruksanvisningar
hur du ändrar drivremmen på en tvättmaskin
hur man rengör utblåsslangen till Kenmore serie 80 torktumlare