Hur man monterar en platt -TV i ett hörnrum

Hur man monterar en platt -TV i ett hörnrum

Om du vill spara utrymme eller för en bättre tittarupplevelse , många människor väljer att montera sina platt -tv på väggar . Om den önskade rummet saknar utrymme väggytan för en platt skärm , möjlighet att montera TV i ett hörn kan ge en lösning . Montering av TV i ett hörn kräver en viss typ av monteringssats , en del forskning och försiktighetsmått för att säkerställa att TV är säkert fastsatt i väggen och på ett effektivt plats

Du behöver : .
Corner fäste fästen .
Regeldetektor.
Borra .


1 .
Köp ett hörn monteringssats för en platt- TV . De flesta TV- tillverkare har byggsatser är speciellt avsedd för deras tv-apparater , men generisk kit kan också köpas från avdelningen och järnhandeln. Det är viktigt att köpa ett kit som skapas för hörnmontering . Konsolerna i dessa kit är formade för att passa hörn och därför skiljer sig från vanliga väggkonsoler .
2 .
Leta upp reglarna innanför två väggar av önskad hörnet . Stud balkar är den enda väggen balkar stark nog för att säkert hålla monteringssats för TV . Placera regeldetektor mot de angränsande väggen och sakta flytta den fram och tillbaka tills den lokaliserar reglarna . Markera de två platser med en blyertspenna.
3 .
Borra hål för monteringssats per satsen riktlinjer och installera fästen . Använd en nivå eller måttband för att se till att fästena placeras på samma höjd . Hoppar över detta steg kan leda till att tv att hänga i en vinkel , som är både estetiskt behagar och kan leda till att tv att glida ut på monteringsfästena .
4 .
vill dölja kablar hängande från baksidan av TV , finns flera alternativ . Ett alternativ är att borra små hål i gips-en direkt bakom tv , den andra intill utloppet-och kör kablarna ner genom det översta hålet och ut det nedre hålet . Ett annat alternativ är att installera ett uttag bakom tv .

tips och varningar


 • Testa varje hörn av rummet för bästa hörn att placera tv . En stor bit av blanka affischen styrelse kan ersätta TV att testa för bländning och bestämma hur högt upp på väggen tv bör placeras .
 • Sitt inte under hörnet monterad-tv .


 • Relaterade artiklar


  hur batterier rekonditionera RYOBI
  Hur felsöker jag en dålig lukt i ett Amana kylskåpet?
  varför är vattenfilter viktiga ?
  hur man kan blockera & unblock nummer från en hemtelefon
  hur felsöker jag Frigidaire glgf ugnen problem ?
  hur man installerar en dimmer & ljus för en takfläkt
  Hur rengör jag filmen dörren på Nikon n90s kameran ?
  tips & felsökning för vedeldning ugnar
  hur du tar bort omröraren från en GE modell S1070 tvättmaskin
  Hur gör jag programmerar Gevalia xcc kaffebryggaren ?