Hur vinterförbereder jag ismaskinen på en GE- kylskåp ?

Hur vinterförbereder jag ismaskinen på en GE- kylskåp ?

Om apparaten inte ska användas under en längre tid än 1 månad , måste isen bin enheten på ett GE kylskåpet vintern. Om temperaturen sjunker under noll under vintern , vidta ytterligare åtgärder för att förhindra skador på ismaskinen , vattnet anslutningarna till ismaskinen och hela vattenförsörjningssystemet

Du behöver :
1 msk
.  bakpulver.
1 qt.
 varmt vatten.
1 låda bakpulver eller 2 koppar oanvända tepåsar i en papperspåse .


1 .
bort mat ur kylskåpet och frysen och koppla ur kylskåpet . För att nå isen switch maker makt , dra hyllan ovanför isen bin rakt ut . Ställ strömbrytaren i ismaskinen till " O " ( OFF) . Stäng av vattentillförseln till kylskåpet genom att vrida avstängningsventilen på kallvattenledning .
2 .
Vrid kylskåpstemperatur till Av. Se instruktionsboken för temperaturkontroll på den specifika modell av kylskåpet . För att ladda ner en gratis kopia av instruktionsboken eller installationsanvisningar , gå till GE Appliances hemsida och ange modellnumret på enheten för vinterbonade (se Resurser ) . Modell nummer trycks normalt på taggar belägen inom eller på baksidan av kylskåpet.
3 .
Dra isen bin framåt för att komma åt isen . Töm ismaskin av alla isbitar i is bin . Rengör ismaskinen bin med en lösning av en msk . bakpulver till en qt . varmt vatten. Torka torrt .
4 .
Lämna en låda med bakpulver i isen bin enheten eller sätta 2 koppar torr ( oanvänd ) kaffesump i en liten papperspåse i isen bin enhet förhindra lukt och mögel bildas under vintern . Lämna dörren is bin öppen .
5 .
Töm hela kylskåpet vattenledningssystem till ismaskinen ( på vissa modeller) om temperaturen sjunker under noll grader under vintern . Detta är nödvändigt för att förhindra allvarlig skada på egendom på grund av risken för översvämningar . Behållaren är placerad bakom kött och grönsaker papperskorgar .Lossa kompressionsmuttern bakom kylskåpet och Rulla ut slangen till dränera bort vattnet i en behållare . Kylskåpet är vatten ventil , som antingen ligger på det nedre vänstra eller högra på baksidan av kylskåpet , kan också behöva tas bort genom att skruva den . Placera den på en plats som inte kommer att frysa . Att ha en kvalificerad leverantör dränera behållaren , ring GE kundservice .

tips och varningar


 • Lagra kylskåpet i ouppvärmda utrymmen inte kommer att skada apparaten så länge som de ovan nämnda rekommendationerna följs .
 • Om inte avleds och temperaturen sjunker under 32 grader F , kommer vattnet i vattenförsörjningen frysa , vilket gör att tanken att brista och läcka ut när den värms upp .


 • Relaterade artiklar


  hur man ansluter en HD- tv till en dator
  hur man öppnar en vaktpost 1250 säker
  installera en ersättare varmvattenberedare
  Orsaker till en gasugn blir inte varmt
  hur stor en avfuktare ska jag ha i min källare ?
  hur man byter batteri i en OneTouch konservöppnare
  hur man rengör en Kohler badtunna jet
  hur ringa avgiftsfritt
  felsökning av en diskmaskin luftspalt
  Hur använder jag en spotbot ?