de bästa sätten att organisera ett kylskåp

de bästa sätten att organisera ett kylskåp

En organiserad kylskåp håller all din mat i rätt miljö för dess optimal förvaring . Det gör också att hitta mat som du behöver snabbt , och håller maten från att gå illa dolda på baksidan av kylskåpet. Detta förhindrar matavfall , du sparar pengar . Det finns några grundläggande metoder för optimalt organisera ditt kylskåp .

förhindra korskontaminering

restaurangkök är organiserade på särskilda sätt för att förhindra att rått kött förorenar färdiga att äta mat . Experterna på Apartment Therapy förklara att restaurangen kylskåp butik färdiglagad mat på högsta hyllan , då olika typer av kött av deras tillagningstiden. Håll alla förkokt och färdiga att äta mat , som ost eller frukt , på de övre planen . Rått kött bör hållas så låg som möjligt i kylskåp för att undvika dropp på andra livsmedel . Utse en av de nedre lådorna nivå skarpare för rått kött och rengör den regelbundet .

stora objekt i Back

Vad du väljer att äta kan bero på vad du kan se när du öppnar din kylskåpsdörren. Ordna stora eller höga poster i baksidan av varje hylla för att förhindra att dölja eller blockerar din syn på mindre föremål . Detta för att hindra mat från glömd blir . Den Men's Health hemsida rekommenderar också att hålla hälsosamma livsmedel och snacks i ögonhöjd . Det är lättare att välja äpple skivor för en frisk behandla när den inte är dolt bakom en kanna mjölk .

Använd Byrå

Lådorna i de flesta kylskåp är utformade för att ge rätt luftfuktighet och temperatur nivåer för grönsaker och kött . Förvara dina grönsaker i rätt fack , enligt SheKnows , och kolla upp det varannan dag för tomater eller sallad förbi sin prime . Detta förhindrar en enskild post från ruttnande medan dolda , och håller din producera mogna och ätbara mycket längre . Lådor för kött och ost göra smörgåsar snabbt att göra, och potatis eller rotfrukt låda kan också hålla rått kött från att skadas av ljus .

-objekt Tillsammans

Att hålla alla ingredienser för en viss måltid , eller objekt Du kommer att packa för lunch tillsammans på ett ställe minskar den tid du ägnar åt att söka igenom ditt kylskåp . ZestyCook. com rekommenderar gruppering hela ditt kylskåp . Den inbyggda lådor skapa en utsedd plats för grönsaker och kött , och du kan avsätta varje sida av hyllorna själv . Håll alla dina mejeriprodukter på höger sida av den andra hyllan . Gruppering matrester tillsammans också hjälper dig att hålla koll på vad som behöver tas bort från kylskåpet varje vecka .

Kontrollera utgångsdatum för

Det bästa sättet att hålla ett kylskåp organiserade under en längre tid är att göra en veckovis sopa och kontrollera alla utgångsdatum. Enligt SelfGrowth. com , förhindrar ansamling av oönskade kryddor , gamla matrester och bortskämd mjölk . Andra livsmedel tenderar att skämma bort snabbare runt något som liknar en rutten tomat eftersom bakterierna nivåerna i kylskåpet är högre .


Relaterade artiklar


hur man väljer en elektrisk bärbara värmeelement
hur reparera en vikande kylskåpsdörren
hur man byter min MAYTAG Performa tvätt remskiva maskin motor
hur reparera bältet på en bubbelpool tork
mikrovågsugn i intervallet vs bänkskivan
Felsökning av en agitator
hur man byter en shunt på en Frigidaire gltf1670a främre belastningen bricka
hur reface köksmaskiner
felsökning av en Hamilton maker strand kaffe
hur man gör en make- shift humidor