kuddar för att hjälpa snarkning

kuddar för att hjälpa snarkning

Människor som snarkar ofta inte får en god natts sömn , och inte heller de människor som sover nära dem . En mängd olika alternativ för att eliminera snarkning , men de innehåller läkemedel som måste tas dagligen och obekväm enheter som bärs på ansiktet . Lyckligtvis kuddar finns att bidra till ett slut på slummer ljud .

Brookstone Anti-snarka Pillow Brookstone Anti-snarka Pillow är utformat för att eliminera snarkning . Utformningen av kudden är vad utför önskad uppgift . Denna kudde vaggor nacken och huvudet, medan försiktigt trycka ut hakan för att öppna upp dina luftvägar . Ju mer öppna dina luftvägar är , desto mindre sannolikt är det att du snarka . Lyckligtvis innehåller denna kudde inte alla band , ärmar eller lyftselar och kan användas av dem som sover antingen på rygg eller på sidan. Tillbaka sliprar vila helt enkelt huvudet i mitten av kudden , medan sida sliprar placera huvudet på sidan av kudden , som inte bara bidrar till att minska snarkning , men justerar huvud , nacke och axlar .

Comfort House 's Snow -No-kudde till

Om du är intresserad av att minska din snarkning , överväga att ge Comfort House 's snarka -No-kudde till ett försök . Detta allergivänliga kudde kan hjälpa till att eliminera snarkning och samtidigt förbättra din sömn hållning . Utformningen av snarkar -No-kudde höjer hakan bort av bröstet , vilket kan öppna luftvägarna och minska snarkning . Fungerar väl för båda sidor och tillbaka slipers , denna kudde positioner huvud och nacke minskar blockering av andning vägar , vilket kan göra för högt andningsljud och snarkning .

snarka Pillow

positionell Therapy Pillow bolagets snarka Pillow har ortopediskt testats för att minska snarkning . Den snarkar Pillow har en förstärkt huvud och hals rulle som öppnar dina luftvägar och passager . När dina luftvägar inte är blockerade , du är mindre benägna att snarka . Vidare innehåller snarka Pillow en extra wedge funktion som höjer bålen , vilket kan minska trycket på halsen och bidra till att undanröja snarkning . Den snarkar kudde kan vara till hjälp för både sidan och baksidan slipers .


Relaterade artiklar


problem med frysar
Hur ljus du piloten ljuset av en magisk kock gasspis ?
hur reparera en säl kylskåpsdörren
felsökning av en GE mikrovågsugn jvm165bb005
hur gör tråd jag en torktumlare från brytaren till torktumlaren ?
sätt att bryta din central luftkonditionering
Hur jämför jag drickvattenanläggning ?
hur man fixar en Kenmore 70-serien bricka som inte kommer att snurra
hur man byter lampor på en Panasonic PT- 52lcx15 projektions-TV
användningsområden för gamla propantankar