Hur bryter jag tätningen på Roomba APS batteri fall?

Hur bryter jag tätningen på Roomba APS batteri fall?

Den Roomba har varit ett välkommet tillskott till många hushåll på grund av att det kan slås på och lämnas ensamma att dammsuga hela huset . Det vet även när golvet är rent och stänger av sig själv . Ändå byter batteriet på dessa små robotar kan vara en utmaning . Om några enkla steg följs , kan tätningen på den yttre hölje av batteriet brytas och sedan batteri kan bytas
1 .
Ta bort alla åtta skruvarna från höljet . Placera batteriet på sin sida mot en hård yta .
2 .
Placera vassa kanten av en spatel ( eller en mycket liten, tunn skruvmejsel ) i gapet mellan locket och fall nära ena änden av batteriet. Strike handtaget på spatel med en hammare . Flytta spackeln till mitten av målet , position mellan gapet och locket och slå på handtaget med en hammare . Flytta spackeln till den andra änden av batteriet fallet igen position mellan gapet och locket och slå med hammare .
3
Vänd över batterilådan och upprepa Steg 2 : . placera spackelspade i skreva mellan locket och fall i båda ändar och i centrum . Strike handtaget på spatel med en hammare .
4 .
Om ändarna på batterilådan är fortfarande ansluten , använd en tunn skruvmejsel på detaljer kring lederna av prognoserna på de två ändarna av batteriet . Lyft av locket fallet . kan

tips och varningar


 • Locket framgångsrikt anbringas på nytt genom att dra åt de åtta skruvarna tillbaka in i huset , och det kommer att bli betydligt lättare att ta bort höljet i framtiden .


 • Relaterade artiklar


  hur reparera en säl kylskåpsdörren
  hur man uppskatta & värme kostnader
  Hur tar jag bort en OneTouch konservöppnare ?
  Hur byter jag ett bälte på en MAYTAG lde 612 torktumlaren ?
  hur du tar en MAYTAG torktumlare isär
  hem hårvård tips
  hur man kan blockera & unblock nummer från en hemtelefon
  Hur konvertera en spis från dekorativa till funktionella
  Hur byter jag Moen dusch patron ?
  den minsta kylskåp