hur ventilera torktumlare luft in i ett hem på vintern

hur ventilera torktumlare luft in i ett hem på vintern

Husuppvärmning på vintern är dyrt . Avluftning av torkens rökgasledningen in i huset kan spara pengar på en elräkning . Kostnaden för att göra det här projektet är minimal . Denna metod för att lägga till ventilen torrare luft i hemmet är för elektriska torktumlare bara . En gas torkens avgaserna blir mycket heta och kolmonoxid kommer ut utblåsventilen

Du behöver : .
5-liters plasthink med lock
Flexibla torktumlare ventilationsröret , 5 meter .
Jigsaw.
Borra med en 1/2-inch borr .
Permanent märkpenna.
Silvertejp.


1 .
Rita två 4-tums cirklar på toppen av det 5- liters hink lock . Borra ett par hål på omkretsen raden i varje av de dragna cirklar . Hålen kan du få toppen av sågen på plats för att skära ut cirklar .
2 .
in sticksågen i en av cirkelns borrade hål , och skär längs omkretsen . Ta bort utskuren bit . Upprepa processen med de andra cirkeln .
3 .
Dra torken bort från väggen tillräckligt för att komma bakom det utan att koppla ur nätkabeln . Koppla torkens utloppsventilen röret från vägguttaget.
4 .
Anslut väggen slutet av ventilationsrör som leder till en av de 4- tums hål i 5-liters hink lock . Täta röret genom att sätta tejp över eventuella luckor runt röret .
5 .
Placera ena änden av den outnyttjade flexibla torktumlare ventilationsröret i den öppna väggventil anslutning , och fäst den andra änden i det öppna hålet i hinken locket .
6 .
Häll en liter vatten i hinken , och sätt på locket med slangarna intakt . När torken går , värmer vattnet och värmer upp rummet . Vattnet fällor överskott ludd . Tryck torken mot väggen och placera hink bredvid den sida av torken . Torra kläder som vanligt .
7 .
Prova detta alternativ koppla upp om du behöver mer värme . Placera ena änden av den flexibla torktumlaren ventilationsröret i det öppna hålet i hinken locket . Täta runt röret med tejp. Placera slangen på golvet , så det kommer att blåsa värmen i rummet . Luften från torktumlaren blåser in i skopan , värmer upp luften i vattnet , vattenlås överskott ludd och blåser värmen in i rummet . Detta kommer att ge mer värme , men vållar extra fukt i huset .

tips och varningar


 • Om du inte är mekaniskt benägna kan du köpa en kommersiell eftermarknaden enhet liknande till detta en för $ 10-. $ 15
 • Byt vatten två gånger i veckan , eller det utvecklar en möglig lukt
 • .


  Relaterade artiklar


  installera träsk svalare kuddar
  Hur man använder en Briel Sintra maskin automatisk espresso
  hur ska anslutas en ventil avloppsslang på en MAYTAG tvättmaskin
  naturgas vs elektriska torktumlare
  hur du lagrar tvättmaskiner utomhus
  Felsökning av en Westinghouse torktumlare
  Hur överför jag en takfläkt ?
  Felsökning av en Kenmore he3t
  vad är en svår start kondensator ?
  hur man kan beräkna beräknad skatt straff