Vad är den genomsnittliga energi som används för ett luftkonditioneringssystem i ett hem ?

Vad är den genomsnittliga energi som används för ett luftkonditioneringssystem i ett hem ?

Alla som bor i ett varmare klimat har sett energikostnader stiger som svar på heta sommardagar . När man betänker hur mycket energi det tar att kyla den genomsnittliga hem , är det inte konstigt luftkonditionering kostar hundratals varje år

Ökning luftkonditionering

Enligt en studie som publicerades 2005 av USA Energy Information Administration , luft konditionering rankas som nummer ett bidragsgivaren till hushåll energiräkningar. Även om detta inte alltid varit fallet , en relativt ny ökning av antalet hushåll med luftkonditionering har förändrats tidigare statistik .

Kostnad

En Energy Star artikel publicerad under 2000 hänvisat att luftkonditionering är ansvarig för omkring 15 procent av den genomsnittliga elräkningen , men det kan stå för 40 procent i särskilt varma platser . I samma artikel konstateras att amerikanska familjer spenderar i genomsnitt $ 220 per år på kylning sina hem .

bättre effektivitet

Eftersom reglerna för luftkonditionering effektivitet har blivit strängare , har tillverkare tvingats producera luftkonditioneringsapparater att bidra till att minska energi- avfall . Du kan minimera energislöseri i ditt eget hem genom att ändra dina luftfiltret regelbundet , trimma upp din utrustning luftkonditionering och med hjälp av en programmerbar termostat.


Relaterade artiklar


nuwave ugn vs jetströmmen ugn
hur man byter agitator på en Fisher & Paykel modell gwl11
hur du hittar modellnumret på en GE- spishäll
kylskåp liner reparation
felsökning av en Frigidaire es340 gasspis
instruktioner för att kalibrera en ficka post skala
Hur justerar jag när man använder en varmluftsugn ?
Hur man väljer en ny torktumlare
felsökning en Kenmore dammsugare
hur mycket villaolja ska jag köpa?