hur du ansluter en psu med en bil amp

hur du ansluter en psu med en bil amp

En PSU eller strömförsörjning är en standard utrustning som ger en elektrisk ström till en enhet i syfte att driva upp den . Du kan använda ett nätagg att vända en normalt batteridriven komponent , som en bil förstärkare , till en bunden enhet som kör av strömmen i ditt hem . Anslutningen är enkel och kan utföras med varje bil förstärkare och fungerande nätagg som du har från en dator eller annan källa

Du behöver : .
PSU
Avbitartång.
Eltejp.
Bil förstärkaren .


1 .
Kontrollera att nätaggregatet är avstängd och inte ansluten till något eluttag . Du bör alltid sprida ut de färgade trådarna så att du kan se dem alla klart .
2 .
Hitta den gröna ledningen och skala av plastbeläggning med avbitare , lämnar tråden intakt . Du behöver bara ta bort cirka fyra inches för att arbeta med tråd .
3 .
Strip närmaste svart , jordledare till den skalade gröna ledningen . Du bör ta bort samma mängd beläggning från den svarta som du gjorde i det gröna .
4 .
Twist den svarta och gröna frilagda ledare sammanfoga dem . Täck den tvinnade delen och andra utsatta delar av de två kablarna med eltejp .
5 .
Skala alla de gula trådarna och samla dem tillsammans . Fäst den här gruppen till den gula , positiv punkt på förstärkaren med en alligator klipp .
6 .
sammanföra samtliga av marken , svarta kablarna på samma sätt som du gjorde för de gula . Anslut jordkablar till marken punkt på förstärkaren .
7 .
Vira utsatt medföljande kablarna tillsammans med eltejp . Gör ett omslag för de gula ledningarna och en annan för svarta .

tips och varningar


 • När du ansluter och slår på PSU , undvik att röra gröna och svarta ledaranslutning vill hindra mottagning av chocker .
 • Anslut inte nätaggregat och förstärkare tills du har kontrollerat att de är förenliga och stödjer varandra .


 • Relaterade artiklar


  DIY passiv solfångare
  hur man startar en värmare gas, vatten
  installationsanvisningarna för en KLH 9900 satellithögtalare
  felsökning av en MAYTAG diskmaskin mdb3000
  japansk toalett -teknik
  hur man rengör krom apparater
  de bästa sätten att bygga en sol spis
  historia av luftkonditionering
  felsökning av en propan varmvattenberedare
  Vilka är de topprankade avhärdare ?