problem med elektriska central värme

problem med elektriska central värme

Felsökning en elvärme system försvinner sniffa lukten av en gasläcka och arbetar med olja , men sätter du i händerna på den elektriska . linjer stanna i god form även under snöstorm villkor . Ta alltid försiktighetsåtgärder genom att stänga av strömmen när du arbetar med värmaren , även om du misstänker att problemet är av elektrisk natur .

Kontroll Power Supply

Det första du bör kontrollera när problemet är att din elcentral värmesystemet fungerar inte alls är termostaten . Se till att någon annan i huset inte har flyttat upp eller ner eller stängs av enheten helt . Om termostaten är inte problemet , gå till din huvudsakliga tjänst panelen och antingen återställa brytaren eller byt säkring och testa sedan värmesystemet igen .

Clean Termostat kontaktpunkter

Rengöring av termostaten är en effektiv förebyggande åtgärd som kan stoppa ett problem innan man har en chans att utvecklas . Stäng av systemet och ta sedan bort luckan för att exponera termostatens kontaktpunkter . Beroende på vilken typ av termostat kontroll du har , lägre kontaktpunkterna och köra ett visitkort mellan dem eller torka med en bomullstuss doppad i en 50/50 blandning av ättika och vatten .

Rengör filter och kanaler

En värmare som verkar vara trög eller mindre effektiv än vanligt kan oftast repareras av något så enkelt som ersätter inomhusluften filter eller rengöring av forcerad distribution kanaler . Igensatt filter kan avsevärt påverka kvaliteten på uppvärmning av hushåll, så se till att kontrollera och ändra filter månad under sommarmånaderna . Dirty kanaler kan också få systemet att fungera mindre skickligt genom att ge mer värme till ett tomt rum än det gör att rummet du för närvarande innehar .

tecken på överhettning

Värmesystemet maskiner måste kontrolleras regelbundet för att säkerställa att det inte är överhettad den elektriska kretsen . Den vanligaste ledtrådar till ett system som är överhettning bränns ledningsisolering och svedda måla på bostadsmarknaden , enligt Time- Life redaktörerna för " Home värme och kyla . " Reparation av åtdragning av anslutningar eller ersätter tråd om det behövs .

Hinder och Isolering

Om du märker att cykling av din elektrisk värmesystemet verkar gå på och av mer än temperaturen utanför tyder , kontrollera luftflöden kanaler för obstruktion och se dina dörrar och fönster är ordentligt isolerade . Golv-nivå kanaler kan få hindras av gardiner eller skräp . Windows utan weatherstripping kan också orsaka värmesystemet att cykla ineffektivt .


Relaterade artiklar


hur en uppdaterad KitchenAid produkt
Felsökning en GE- arctica kylskåp
Hur öppnar jag en MAYTAG mde6000 torktumlare ?
hur man kan beräkna beräknad skatt straff
hur man fixar en sprucken glas kock toppen
hur du tar bort en tvättmaskin badkar
hur man byter ett filter i en Holmes luftfuktare 3500
Hur konvertera kartong till pellets för en pelletskamin
UV-ljus och vattenfilter
Hur felsöker jag en ugn mjölnare olja ?