vad som gör en mikrovågsform säkert ?

vad som gör en mikrovågsform säkert ?

Containrar som är godkända för tillagning i mikrovågsugn tål hög värme i mikrovågsugnen och kommer inte smälta , brytas eller förorena livsmedel med kemikalier . De flesta glas rätter och vissa plaster kan användas , men se upp för en del fallgropar

Test

Den amerikanska regeringen har regler för material som rör livsmedel . The Food and Drug Administration tester mikrovågsugn-grade plast för att vara säker på att du kan säkert mikrovågsugn mat i dem , enligt en Harvard Medical School artikel . Testningen säkerställer att endast plast som varken kommer att läcka farliga mängder kemikalier eller smälta få mikrovågsugn etiketten .

Plast

Du kan inte värma mat på ett säkert sätt i alla typer av plast fat eller container , som vissa kommer att smälta eller reagerar på fett och tillåta farliga kemikalier i mat , enligt Matlagning för ingenjörer hemsida . Säker typer är konstruerade för långvarig och svår att ta hög värme och inte reagerar på olja eller fett , platsen noterna.

Glas

Många glasbehållare säkert värma mat i en mikrovågsugn och kommer inte att reagera med mat , Matlagning för ingenjörer säger . De som inte har en mikrovågsugn etikett kan splittras på hög värme . Kommersiellt tillgängliga värmebeständigt glas är speciellt lämpad för tillagning i mikrovågsugn .

varningar

Se upp för engångsbruk mikrovågsugn rätter , som kommer att lakas eller smälta om de används igen , Harvard experter varnar för . Undvik också mat behållare som inte är avsedda för mikrovågsugn , som plast margarin rätter eller påsar lagring . Låt inte plast radbryts röra din mat under uppvärmning för att undvika smälter, Medical School anteckningar .


Relaterade artiklar


hur man installerar ett värmeelement på äldre torktumlare modell GE
hur man kan jämföra mat ångare
Hur tar jag bort batterierna från fjäll Salter mat ?
Hur byter jag av kalorier ugn element ?
Procom gasolspis säkerhetsinstruktioner
Traeger kallrökning tips
hur du installerar en torktumlare bälte på en allmän elektrisk tork
Hur konvertera ett kylskåp i en kagge kylare
hur man använder hickory flis med en gasgrill
bosch torktumlare felkoder