Felsökning min B60 Keurig

Felsökning min B60 Keurig

Den Keurig B60 Special Edition Brewing System är utformat för att hjälpa dig att skapa en enda kopp , gjorde på beställning gourmet dricker kaffe hemma . Med en LCD- skärm , flera brygga alternativ storlek och programmerbara cykler brygd , är Keurig bryggeriet laddad med praktiska funktioner. När problem uppstår kan de få en buckla i din morgon , men lyckligtvis många gemensamma Keurig B60 problem såsom kraft-och bryggning frågor kan lätt diagnostiseras

Du behöver : .
Vatten
Gem.
48 oz.
 vit vinäger.
Stor mugg .

Strömförsörjningsproblem


1 .
Placera bryggeriets koppla in ett fungerande eluttag. Tryck i kontakten i ordentligt för att säkra den . Anslut en fungerande apparat till vägguttaget för att testa uttaget om bryggeriet inte slås på . Anslut bryggaren till ett annat eluttag vid behov .
2 .
Tryck på strömbrytaren på bryggeriet i ordentligt . Vänta på bryggeriet för att sätta på .
3 .
Undersök ditt hem säkringen låda för säkringar eller kretsar . Byt ut eventuella skadade säkringar . Återställ automatsäkringen genom att bläddra några växlar i läge "Av" till " ON ".

Bryggning Problem


1 .
Lyft handtaget på toppen framsidan av enheten för att öppna K-Kopphållare om maskinen inte kommer att brygga . Placera K- Cup i hållaren . Tryck ned handtaget ordentligt för att säkra den . Vänta på LCD- panelen för att visa meddelandet " klar för bryggning . " Press " liten kopp , Små Mugg eller stor mugg " beroende på storleken på din kopp .
2 .
Fyll vattenbehållaren om LCD lyder " Add Water . " Ta av locket till behållaren och häll vatten i den tills vatten stiger till reservoaren 's överkant . Tryck på behållaren ner ordentligt i botten om meddelandet visas igen .
3 .
Rengör utgång nålen längst ner på K-Mugghållare med ett gem om bryggeriet ger liten eller inget kaffe . Lyft handtaget på ovansidan av enheten för att öppna den övre luckan . Tryck uppåt på botten av K-Mugghållare med ena handen medan du håller upp på hållaren med en hand tills K-Kopphållare lossnar från basen. Ta bort tratten och glida på gemet i öppningen i utloppet nålen och tryck ut täppa . Skölj ur K-Mugghållare under en kran och sätt tillbaka den i maskinen . ( Ref1 )
4 .
Kalka av Keurig kaffebryggaren om bryggeriet fortfarande inte producerar tillräckligt med kaffe . Häll ut någon extra vatten i behållaren och fyll den till ovankant med ättika . Placera en mugg på droppbrickan och tryck på stor mugg knappen för att starta en brygga cykel utan att använda en K-Cup . Häll ut muggen innehåll när det fyller . Upprepa brygd cykel tre gånger , låt bryggeriet sitta i fyra timmar , fyll behållaren med rent vatten och kör BREW cykeln tills vattenbehållaren är tom .


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra mat ångare
hur pris används kylskåp
Vilka är farorna med sopor avyttringar ?
gemensamma hem stereoförstärkare problem
hur man kan jämföra brickor ENERGY STAR
hur man tänder ugnen lampan på icke elektrisk gasspis
vanliga ugnar vs mikrovågsugnar
hur man väljer rätt storlek för takfläktar
Hur felsöker jag en MAYTAG arv lugn serie 300 ?
Varför måste du använda han diskmedel i en högeffektiv bricka ?