Hur installerar jag bakre lådan glider för Kenmore spisen ?

Hur installerar jag bakre lådan glider för Kenmore spisen ?

Installera den bakre lådan guider på Kenmore spis låda är en uppgift som kan ta en låg prioritet i många hushåll , men en låda som pinnar och lutar när du öppnar eller stänger är en onödig irritation . Lådan , som ligger strax under ugnen , börjar sticka när den ursprungliga glider , små plastbitar att knäppa på baksidan hörn låda , inte har installerats korrekt eller går sönder eller slits ut . ersätta dem är inom förmåga mest spis ägare

Du behöver :
Ny låda glider .


1 .
Köp nya Kenmore spis låda glider (se Resurser ) . Du behöver två , och kostnaden är vanligtvis mellan en och två dollar vardera .
2 .
bort spisen lådan från spisen . Dra den helt. Kontrollera att den främre plasten glider är på plats och obruten . Dessa kommer att på spisen själv , på framsidan av lådan öppnas och nära toppen . Om dessa är på plats , rikta er uppmärksamhet till den bakre glider på lådan själv . Den glider bör vara en liten plast bit som sitter på undersidan bakre hörnet av lådan . Det kommer att se ut som en plastlåda med ett ihåligt tomrum för lådan järnväg och kommer att knytas med en plast krok till lådan . Kontrollera om den ena eller båda saknas eller är trasiga .
3 .
byta ut en trasig glida genom att lyfta upp det och dra ut den . Den glider bör snäppa loss och lyft av ett fyrkantigt hål i lådan . Placera kroken i den nya glid, punkt upp , i hålet och lyfta upp till snäpper på plats. Upprepa för den andra sidan , om det behövs .
4 .
tillbaka lådan. Detta kan vara den svåraste delen av hela förfarandet , så linje lådan upp noggrant. Den övre kanten på lådan måste sitta säkert på plasten guider på toppen av kaminen lådan öppningen, medan den nedersta lådan järnväg glider in i gapet på baksidan lådan glider . Justera båda sidor , topp och botten , innan du trycker på lådan på plats . Det kan ta ett par försök innan lådan glider in smidigt .

tips och varningar


 • Dra din låda ut helt innan du köper nya guider . Ibland kan en låda är ur balans eller trögrörliga på grund av föremål som inkom under kaminen eller helt enkelt bort rälsen .


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en torktumlare Vent med nya fasader
  Hur skärpa Wusthof knivar
  kan återställa laga kaminer
  hur man fixar en tvätt slang maskin avlopp
  Hur byter jag filtret på en bubbelpool 21,7 cu .
  hur du ansluter en liten propan ugn till en propan flaska
  Fördelarna med ett helt hus luftfuktare
  hur till förbifartsleden en Kenmore lock switch
  hur man rengör en General Electric p7 ugn
  ljuskrona reparation tips