bricka reparationsverktyg

bricka reparationsverktyg

Du behöver:
Skruvmejsel
. Vakuum med mjuk borste.
Elmotor olja .
Sekatör .
Rake.
Nya luftkonditioneringen filter .

Reparera en tvättmaskin kommer inte att lämna dig upprörd om du har rätt verktyg . De flesta tvättmaskin reparationer hanteras av en husägare kräver verktyg som finns i den typiska hem- reparation verktygslådan. Om du inte redan har något av de verktyg som krävs för att reparera en tvättmaskin , ta en möjlighet att lära sig vilka verktyg som är mest användbara för att reparera apparater . Det är bättre att spendera extra för kvalitetsverktyg än att ringa ett dyrt reparation professionell bara för att dina verktyg är inte upp till jobbet .

Justerbar skiftnyckel

en skiftnyckel kan göra den ursprungliga arbetsbeskrivningen att stänga av vattentillförseln gå mycket lättare . Slangarna måste vara tätt för att underlätta arbetet med att tillhandahålla vatten utan läckage , men samma täthet kan göra slangar svårt att få bort . Nyckeln ger hävstångseffekt som du inte kan få med hjälp av bara händerna .

Skruvdragare

En skruvmejsel är ett enkelt verktyg som används för att ta bort skruvarna ansluter en panel som täcker tvättmaskinen. Först fastställa om skruvarna behöver en platt eller Philips skruvmejsel . En skruvmejsel är också används för att avlägsna inloppet för rengöring . En magnetisk skruvmejsel är definitivt en fördel när det handlar om gapande hål på en tvättmaskin som kan svälja lösa skruvar .

Multi-Meter

En multimeter är användbar för felsökning brickor när du behöver testa vattenomblandning ventil för kontinuitet . Det är viktigt att testa både par av terminaler för att avgöra om det finns kontinuitet i ventilen .

Tänger

Tänger används bricka reparationer och underhåll för att skruva loss vattenslangar från vattnet shunten . Innan du använder tång för att dra åt kontakterna vattenslang , kontrollera för bockning eller kinkar i slangen .

hammare eller klubba och Cold Chisel

Antingen en hammare eller klubba kan komma till hands att ta bort låsmuttern som fäster trumma av brickan på axeln av agitator . Wedge en kall mejsel i en av låsmuttern skårorna , och slå låsmuttern med ditt val av trubbigt instrument körning för att flytta låsmuttern i moturs riktning . Penetrerande olja kan smörja låsmuttern om slående med en hammare eller klubba räcker inte att flytta den.

gummislang

En gummislang används bricka reparationer för att testa vattnet församling nivåvakt . Den lågnivåvakt måste vara i "Full " position . Dra luftslangen till hamnen i lågnivåvakt , och bifoga en kortare gummislang där du blåsa försiktigt . Ett klickande ljud varnar dig när omkopplaren resor till " full " läge . Använd Multi-Tester gång för att testa kontinuitet .

Bucket

En skopa är ibland det bästa brickan reparera verktyg tillgängligt . Om reparationen kräver att ta bort sitter vatten från insidan av trumman , snarare än att tvinga ner dräneringsslangen använder skopan för att tömma trumman. Du kan även använda skopan att lagra skruvar och andra små objekt som du inte vill förlora .


Relaterade artiklar


hur man justerar lampor på en projektions-TV
Hur byter jag en omnifilter sfm2 filter ?
Hur felsöker jag en MAYTAG mdbh945a diskmaskin ?
Hur hittar jag framställning år av en bosch diskmaskin ?
KitchenAid diskmaskin kudr 24se felsökning
hur man byter en Frigidaire diskmaskin spärr
felsökning en Frigidaire tvättmaskin
problem med en propan ugn
Hur jämför jag recensioner för apparater ?
fördelarna med avsaltningsanläggningar