hemlagad piller kross

hemlagad piller kross

Rådgör med din läkare för att avgöra om det är säkert att krossa dina piller . Att göra det är acceptabelt att endast vissa typer av piller och vissa patienter . Krossning piller kan göra intag av dem lättare för både människor och husdjur . Det är enkelt att göra en hemmagjord piller kross snarare än att spendera dina surt förvärvade dollar på en piller-krossning enheten från apoteket. Samla några hushåll leveranser , och lära sig tekniken att krossa piller

Du behöver : .
Mortel och mortelstöt
. Vax papper .


1 .
Hitta en lämplig mortel och stöt med för att krossa dina piller . En mortel kan vara ett piller container eller stadig skål . En mortelstöt är något trubbigt föremål som lämpar sig för slipning av piller , till exempel en stor metallsked eller icke-vass kniv .
2 .
Lägg pillret på en sektion av vax papper . Vaxet papper bör vara tillräckligt stor för att fällas över p-piller två gånger .
3 .
Vik vax papper över p-piller , som bildar en kvadrat kuvert omsluter p-piller .

4 .
Placera pillret i sitt kuvert i en mortel , skål , flaska eller annan stabil yta som lämpar sig för slipning piller och innehåller pulvret gång marken .
5 .
Mal mortelstöt över vax papper och piller genom att trycka hårt i det över kuvertet . Vaxet papper kommer att hjälpa till att hålla pulvret under malningen .
6 .
Öppna vax kuvertet noga för att säkerställa ingen av de flyr piller pulver , och skaka ut pulvret på maten eller vätska som du tänker förtär det .

tips och varningar


 • Rådgör med din läkare innan du försöker krossa piller för att säkerställa att det är säkert att göra det . Följ din läkares anvisningar för krossning och äta någon piller .


 • Relaterade artiklar


  hur man använder undergravel
  bladet bort på en weedwacker kantverk
  felsökning av en roper kläder antal torktumlare modell rex5634pq0
  hur man laddar en Fisher & Paykel diskmaskin
  hur man kan jämföra mat ångare
  Hur jämför jag prestanda i en tvättmaskin och torktumlare ?
  felsökning av en värmare Vita SpA
  oljeutvinning från frön
  hur ta reda på hur gammalt kylskåp
  hur du köper en brandsäkert skåp