hur felsöker jag blinkande lampor på en Kenmore diskmaskin modell 587 ?

hur felsöker jag blinkande lampor på en Kenmore diskmaskin modell 587 ?

Om du märker blinkande lampor på en Kenmore diskmaskin , modell 5877 , innebär detta att något hände under drifttiden . När saker går fel , kommer frontpanelens display indikerar detta med blinkande lampor . Inget behov av att ringa en reparatör för de flesta av blinkande ljus , eftersom du kan felsöka problemet på egen hand
1 .
Tryck på " Start /Resume " -knappen om du eller någon öppnade dörren under en cykel . Ett blinkande ljus betyder att någonting avbryts cykeln medan det var igång .
2 .
Tryck på " Start /Resume " -knappen om elen gick ut . Detta visar att något avbröt makt och panelen behov återställning . Kontrollera att du har diskmaskin inkopplad ordentligt . Kontrollera säkringsskåpet eller brytare rutan för att se till att säkringen är bra och brytaren är inte löst ut .
3 .
Tryck på " Start /Resume " -knappen en andra gång om du stänger inte dörren inom 3 sekunder för att trycka på " Start /Resume " -knappen .

tips och varningar


 • Tillkalla för reparation , om " Clean Light " blinkar och cykeln är inte färdig . Detta innebär att Kenmore diskmaskinen har skadats .


 • Relaterade artiklar


  problem med LCD-tv
  hur man demonterar en MAYTAG tvättmaskin
  hur man tömma en Coleman spa
  hur du tar bort en agitator i min bubbelpool lsq80000jq0
  Hur man själv installerar en luftkonditionering
  hur man ordnar eldstad loggar för en gas spis
  Felsökning varmvattenberedare
  hur du ansluter datorn till min stereo
  Hur justerar jag den bakre justeringarna på en bubbelpool bricka ?
  vattenfiltrering frågor