hur man installerar ett rotcertifikat för Windows XP

hur man installerar ett rotcertifikat för Windows XP

Ett rotcertifikat ger dig en nyckel för kryptering i säkra protokoll som använder SSL eller någon annan typ av kryptering som kräver en offentlig och /eller privata nyckel för förhandling . Dessa intyg få kontrollerade genom något som kallas en " kedja av förtroende , " med Root Certificate Authority (RCA ) på toppen av kedjan för att ha sista ordet på sin kontroll . Du använder certifikat när du gör transaktioner på nätet , logga in via din arbetsplats och tillgång till vissa e-postkonton
1 .
Öppna "Start " -menyn och klicka på " Kontrollpanelen ".
2 .
Klicka " Internet-alternativ. "
3 .
Klicka på fliken "Innehåll" i din fastighet fönstret och klicka på " Certifikat "-knappen . Då visas alla certifikat installerat på din dator för autentisering.
4 .
Klicka på " Trusted Root Certification Authorities " fliken . Detta tar dig till alla dina rotcertifikat . Klicka på knappen "Importera" för att installera en ny . I intyget guiden klickar du på "Nästa" och klicka sedan på " Bläddra " -knappen .
5 .
Bläddra till det certifikat som du vill installera . Kom ihåg att certifikat använda " . crt " filtillägg . Klicka på " OK " när du har valt ett certifikat . Klicka på " Nästa ".
6 .
Välj " Placera alla certifikat i nedanstående arkiv " och klicka på " Nästa "och sedan " Finish . " Du bör få en prompt som säger att ditt certifikat framgångsrikt importerats.

tips och varningar


 • Se till att du vet vilken typ av certifikat som du installerar och litar på källan till intyg kom ifrån. Med dålig certifikat utsätter datorn till en mångfald av sårbarhet, att låta någon att ta tag i informationen du skickar .


 • Relaterade artiklar


  rostfritt stål köksredskap säkerhet
  Återställa lampans räkneverk för en Proxima 6850
  Hur gör jag rent galler gasolgrill ?
  hur du tar bort den brända lukten från en stovetop espressobryggare
  hur man täcker upp tvättmaskin och torktumlare slangar
  hur man värma varmvatten med en braskamin
  reparation tips för en bubbelpool tvättmaskin som skakar & vibrerar
  hur cool ska ett hem luftkonditioneringen vara ?
  Hur tar jag bort plattan vattenautomaten på en fridgidaire ?
  Hur justerar jag Somfy Fönstermarkiser ?