hur man reparera en KitchenAid mikrovågsugn

hur man reparera en KitchenAid mikrovågsugn

Om din KitchenAid mikrovågsugnen inte fungerar rätt , felsöka apparaten och avgöra om reparationer eller justeringar kan utföras i hemmet . Mindre frågor är ofta ett resultat av utsikt enkla saker . Interna problem kräver service av en kvalificerad servicetekniker . Försök inte att öppna mikrovågsugnen och utföra reparationer utan erfarenhet . Du kan orsaka materiella skador och personskador

Du behöver : .
milt rengöringsmedel
1 kopp vatten .


1 .
Ta bort spacer fastsatta på insidan av mikrovågsugnen dörren och stäng dörren . Den spacer hindrar dörren från att stängas helt . Mikrovågsugnen fungerar inte om dörren inte helt nära.
2 .
ordentligt tryck på "Start " -knappen. Alla funktioner kräver att trycka på "Start " -knappen för att påbörja tillagningen.
3 .
Kontrollera displayen. Om displayen visar en låssymbol , avaktivera barnlåset för att låsa knapparna på kontrollpanelen . Tryck och håll på "Avbryt " eller " Start " -knappen i fem sekunder . Två toner hörs och lås kommer att försvinna. Mikrovågsugnen kommer att återuppta normal drift . Ta bort tallriken och stöd . Rengör stöd i varmt vatten med ett milt rengöringsmedel. Rengör rullarna och se till att de röra sig fritt . En fast rulle kan undvika att glastallriken svarvning . Byt stöd och skivspelare . Placera en kopp vatten på den roterande tallriken och slå på mikrovågsugnen på . Om skivspelaren ändå inte stängs , kontakta en kvalificerad servicetekniker . Använd inte mikrovågsugnen utan den roterande inte fungerar ordentligt .
5 .
Testa magnetron . Placera en kopp vatten på skivtallriken. Ställ mikrovågsugnen i två minuter och tryck på "Start ". Kontrollera vattnet. Om vattnet inte värme , kontakta en kvalificerad servicetekniker . Den magnetron kan behöva bytas ut . Försök inte att göra denna reparation i hemmet.
6 .
Inspektera skåpet och insidan av mikrovågsugnen för skador . Om mikrovågsugnen har synliga skador , koppla ur den och ringa en servicetekniker . Använd inte en skadad mikrovågsugn .
7 .
Ring en kvalificerad servicetekniker för service av apparaten Om åtgärderna ovan inte löser problemet . Försök inte att ta mikrovågsugnen isär och göra reparationer .


Relaterade artiklar


ändra en tätning kylskåpsdörren
hur man rengör en torktumlare
vattenfilter för järn problem
hur man täcker upp tvättmaskin och torktumlare slangar
hälsofrågor av mikrovågsugnar
berömda köksprylar
korrekt förfarande för hur man fyller en butan ljusare
hur reparera en ugn baka enhet
hur du köper rätter ersättning Pfaltzgraff
hur man återställer en Hotpoint tvättmaskin