reparation tips för en Panasonic TV

reparation tips för en Panasonic TV

Du behöver :
Ny låda glider

Panasonic tillverkar en rad elektriska apparater inklusive TV , ljudenheter och datorer . De flesta problem med Panasonic TV kan lösas genom att utföra grundläggande kontroller eller tillgång Menyval via fjärrkontrollen . För komplexa tekniska frågor kan du behöva hjälp av Panasonic Kundtjänst eller en erfaren reparatör .

Bild Interference

Bild störningar på Panasonic TV-apparater kan vara orsakade av lösa anslutningar. Om du använder en koaxialkabel , kontrollera att den är ordentligt fästa vid RF- uttaget , som är på baksidan av Panasonic TV . Kontrollera eventuella skador på kabeln och metall montering i spetsen . En eller båda av dessa kan behöva bytas ut om de skadas .Om bilden på din Panasonic TV är bullrig eller instabilt , kan det bero på andra enheter som påverkar det . Detta är ett vanligt problem särskilt med Panasonic LCD-skärmar . Ta bort alla apparater såsom dammsugare , elektriska motorer eller fluorescerande glödlampor eftersom dessa kan störa bilden .Om du använder komposit -anslutningar på din Panasonic TV , se till att de är ordentligt anslutna till uttagen på baksidan av TV . Dessa är vanligtvis färgkodad på Panasonic TV .

ljudproblem

Om du har inget ljud , se till att du inte av misstag har tryckt på knappen Ljud av på din Panasonic fjärrkontrollen. Om du använder externa surroundhögtalare , kontrollera att de är ordentligt anslutna i rätt uttag . Om du anlitar en enhet via HDMI-kontakter finns på baksidan av Panasonic tv-apparater, kontrollera att volymen på enheten är uppskruvad . Enheter som spelkonsoler och DVD- spelare ofta har sina egna volyminställningar , som kan påverka TV- utgång om avslag för lågt . Större Panasonic TV i plasma och LCD utbud uppleva någon konstant buller på grund av fläktar installerade i . Detta för att säkerställa att enheten inte överhettas , och är inget att oroa sig .

No Signal meddelande

Vissa Panasonic TV erfarenhet No Signal meddelanden som sker intermittent under visning . Dessa orsakas ofta av en felaktig bly eller en extern enhet , exempelvis en spelkonsol eller DVD- spelare , som inte är korrekt ansluten till TV-apparaten . Kontrollera alla kablar på baksidan av tv: n och se till att de är fast fast i rätt uttag . Detta problem kan också orsakas av anomalier i inställningarna för din TV jämfört med anslutningspunkter . Se till att alla enheter är inställda på samma inställningar , exempelvis 1080i eller 720i , som din TV .


Relaterade artiklar


problem med rökdetektorer
hur man programmerar chronotherm iii programmerbar termostater
felsökning fördelen 2t pelletskamin
Central Air frågor
hur man rengör mögel och mjöldagg från insidan av diskmaskin
ska jag vända min centrala luft apparaten eller sätta den högre för att spara pengar ?
hur du justerar gasen öga på spisen
Vilka är de typer av utomhusaktiviteter stereohögtalare tråd ?
hur man installerar en bubbelpool duett
varmkorv ångbåt instruktioner