riccar n2200 felsökning

riccar n2200 felsökning

Den Riccar Bolaget säljer olika hushållsapparater, inklusive luftrenare och flera olika typer av luckor . Den N2200 är en del av Riccar linje med upprätt dammsugare har traditionell dammpåsar och makt sug . Dra alltid ur N2200 och se till att strömbrytaren är avslagen innan den prövade de vakuum för att felsöka eventuella problem med enheten

Du behöver : .
Sax
Vatten.
Dammpåse.


1 .
Kontrollera att nätsladden kroken är i upprätt läge innan du försöker linda sladden runt kroken för att förhindra att sladden från trassel. För att frigöra sladden , punkt kroken nedåt .
2 .
byter den ofta för att förhindra smuts och skräp uppbyggd och minskad sugkraft med maskinen . Öppna dammfacket , ta den gamla ur dammpåsen i påsen hållaren och kasta . Öppna i slutet av en ny påse och fäster vid dammpåshållaren. Stäng dammfacket och dra åt dammskyddet .
3 .
Öppna sekundära filter på basen av vakuum för att säkerställa att smuts och skräp har inte samlats på filtret , eftersom detta gräns motorprestanda . Ta bort filtret från dammfacket och skölj med vatten för att rengöra . Låt det torka helt och återgå till dammfacket .
4 .
Kontrollera slangar och munstycken på N2200 ofta för att säkerställa att de är fria från smuts , obstruktion eller hår . Dra upp städning fäste för slangen att ta bort träskor i slangen . Undersök munstycke öppningar och dra ut eventuella hinder .
5 .
Vänd vakuum över och titta på borstar för möjliga förvecklingar . Använd en sax för att klippa alla fibrer , hår eller snöre som fångats runt borstar , eftersom dessa kan begränsa borste rörelse och effektivitet .


Relaterade artiklar


instruktioner för att installera en diskmaskin
DIY : unclog kylskåp avlopp
hur man öppnar en vaktpost 1250 säker
hur man byter en pur vattenfilter
Hur ofta bör vattenfilter i kylskåpet bytas ut?
hur man gör pellets furnice
Hur ändrar jag en PUR FM -9400 filter ?
sköljmedel riktningar
hur man bestämmer värdet på en begagnad tvättmaskin
felsökning en Dyson DC15