ska jag stänga av centrala luft på natten ?

ska jag stänga av centrala luft på natten ?

Fördelar Stänga av Central Air at Night

Stänga av centrala luften nattetid minskar elkostnaderna avsevärt och bidrar till att spara miljön . Lämnar centrala luft påslagen på natten kan utgöra en brandfara , vilket är särskilt farligt när människor sover . Det finns också andra sätt att hålla dig sval på varma temperaturer, till exempel stänga fönster och gardiner , så att kall luft som förts in under dagen inte kommer ut på natten .

Fördelar med Leaving Central Air på natten

Nyare teknik innebär att lämna den centrala luft på natten är mer överkomliga och energieffektiva än tidigare . Genom att göra forskning om de funktioner som finns är det möjligt att hitta en central luftkonditioneringssystem som är lämplig för nattlig användning . Nyare modeller har även möjlighet att ställa in en timer så att den centrala luften stängs av efter några timmar , minska riskerna och kostnaderna med att lämna den på hela natten . Detta är ett bra alternativ på en varm natt när stigande temperaturer kan orsaka rastlöshet .

Bottom Line

Använd centrala luft på natten sparsamt , på extremt varma nätter . Köpa en uppdaterad , nyare version av en central luftkonditioneringssystemet kombinerar det bästa av två världar : stanna svala nätter samtidigt bibehålla elkostnader .


Relaterade artiklar


typer av vatten värmesystem
felsökning av en General Electric diskmaskin som inte kommer att dränera
hur man byter whirlpool spishäll elektroder
Hur får jag den rena ljus att åka på en GE- diskmaskin ?
hur man säsong ett gjutjärnskamin hällen
hur du gör din egen Traeger pellets
strålande delar på köket
AC förångarbatteri rengöring
hur man installerar en Spacemaker mikrovågsugn
Hur ändrar jag bandet på ett Sears Kenmore tork ?