Felsökning vid ismaskinen för en roper kylskåp

Felsökning vid ismaskinen för en roper kylskåp

En ismaskin på en Roper kylskåp görs och fungerar ungefär på samma sätt som alla andra märkes kylskåp ismaskinen . En Roper kylskåp ismaskin därför kan ha samma problem som andra is beslutsfattare . Ismaskin problemen från att inte göra is alls att göra för få kuber eller kuber som är för små . Felsöka problemet är första steget för att hitta en lösning som kan avhjälpa situationen och se till att ismaskinen ger pålitlig tjänst igen

Du behöver : .
hårtork .

ingen is


1 .
Leta i frysen enheten för tråd som ser ut som en stel klädhängare . Denna tråd styr om ismaskinen är på eller av . Om det finns en röd spak , sänka den till lägre vajern , sätta på ismaskinen . Om det inte finns någon spak , sänk tråd för hand .
2 .
Använd en hårtork för att smälta alla blockering av is i ismaskinen påfyllningsröret . Var noga med att inte smälta alla plastdetaljer .
3 .
Leta isen montering maker huvudet och leta efter trasiga delar . Ibland växlar eller plast vapen som vilar mot raken kan bli bruten . Ofta du kan ta ut och byta ut huvudenheten utan att ersätta hela ismaskinen .

för få eller för-små tärningar


1 .
Kontrollera vatten linjen på baksidan av frys som levererar vatten till ismaskinen . Kontrollera att det finns tillräckligt med vatten flödet genom linjen . Om vattnet linjen är krokig eller böjd kan det behöva bytas ut för att ge tillräckligt med vatten till ismaskinen .
2 .
Undersök vatten avstängningsventilen som vattenlinjen fäster . Om det verkar vara korroderade eller läcker kan det behöva bytas ut.
3 .
Kontrollera temperaturen i frysen och se till att det är 8 grader Fahrenheit eller lägre . Om frysen är för varmt det kan påverka ismaskinen förmåga att producera is korrekt .


Relaterade artiklar


ismaskin reparation tips
hur mycket tid ska passera efter att ha ätit innan blodtrycket kontrolleras ?
Hur rengör jag en Samsung bricka ?
Hur installerar jag en torktumlare luftningsventil ?
felsökning av en gasugn som inte värms upp snabbt
hur man fixar en tvätt slang maskin avlopp
hur vinden en spole i en sångare 1425
Hur man använder en pott Bunn kaffe
hur man demonterar en Kenmore bricka
Hur hittar jag framställning år av en bosch diskmaskin ?