KitchenAid elektrisk spishäll installationsinstruktioner

KitchenAid elektrisk spishäll installationsinstruktioner

KitchenAid elektriska hällar är konstruerade för att installeras i en utskärning i en bänkskiva över skåp eller en inbyggd ugn . Erfarenhet med att ansluta kablar med UL- listade kontakter krävs för att installera en elektrisk spishäll . Oerfarna villaägare bör ta hjälp av en elektriker för att förhindra personskador eller materiella skador . Ta hjälp av en kompis att installera spishällen i bänkskivan , eftersom det tar två personer för att hantera den säkert

Du behöver : .
skruvmejsel
UL- listade conduit kontakter .
Ren trasa.
Milt rengöringsmedel.
Mjuk trasa .

Installera Spishäll i Cutout


1 .
Välj platsen för spishällen . Lyft spishällen och placera den upp och ned på en plan yta . Två eller fler personer behövs för att lyfta spishällen .
2 .
Ta bort skyddspapperet från skummet strippa och tillämpa klister längs kanterna på botten av spishällen .

3 .
Vänd spishällen och sätt den i utskärningen om du installerar den över en inbyggd underbänkdiskmaskiner-i ugnen. Använd inte klämma parentes . Flytta behövs så att framsidan av spishällen är parallell med kanten av bänkskivan i fronten .
4 .
Installera klämma parentes på ändarna av spishällen basen om utsläppande spishällen över skåp . Placera hällen i utskärningen . Ta bort bifogade skruvarna i fästet platser på botten av spishällen. Placera fästena på undersidan av hällen och fäst med skruvarna . Dra åt skruvarna med en skruvmejsel .

elektriska anslutningar


1 .
Stäng av strömmen till området . Ta bort säkringarna eller stäng av bränningarna .
2 .
Använd en UL- listade conduit för att ansluta den flexibla kabelkanal på spishällen till kopplingsdosan . Dra åt skruvarna för att säkra conduit kontakten , om tillämpligt . Om du är obekant med dessa typer av anslutningar , kontakta en elektriker för att koppla av elektriska anslutningar.
3 .
Anslut de två svarta kablarna med en UL- listade tråd kontakten . Anslut den röda och den vita på samma sätt . Anslut den gröna eller metalltråd på spishällen till den gröna eller metalltråd på kopplingsdosa med kabelkontakter . Detta gäller när du ansluter en fyrtrådig kabel till en fyra-ledarkabel .
4 .
Följ med två svarta ledare på en tre -tråds hem strömförsörjningen till en fyrtrådig spishäll med en koppling och de två röda kablarna med kontakter . Anslut den gröna eller metalltråd och vita ledningen på spishällen att den vita kabeln i kopplingsboxen med en kontakt .
5 .
Anslut en fyra-trådsmatning hem befogenhet att en tre-wire häll genom att ansluta två svarta ledare , två röda trådar och den gröna eller avskalade kablar med kontakter . Täck slutet av den vita ledningen med en kontakt .
6 .
Följ med på en tre-trådsmatning hem makten till en tre -tråds häll genom att ansluta två svarta ledare , två röda trådar och den gröna eller skalad kabel med anslutningar .

Slutföra installationen


1 .
Placera den medföljande klämskruvarna genom fastspänning parentes , om du använder parentes i installationen. Dra åt skruvarna med en skruvmejsel .
2 .
Rengör spishällen med en ren trasa och ett milt rengöringsmedel . Torka av med en mjuk trasa .
3 .
Byt ut säkringarna eller slå på brytare att återställa strömmen .


Relaterade artiklar


diy is kylare
hur man hänga en LCD- TV över en eldstad
hur tjänsten min topp - last bubbelpool bricka
Hur sköter jag för gummi tätningar av tryckkokare ?
hur man återställer koden på en MAYTAG ugn
hur man installerar en avyttring köksavfall
Felsökning av en Amana elektrisk tork
hur du tar bort & installera en bubbelpool ismaskinen
fäster en maträtt TV Satellit till skorstenen en bra idé ?
Hur väljer jag rätt bärbara generatorer ?