hur man byter en strömkabel på en MAYTAG Neptune

hur man byter en strömkabel på en MAYTAG Neptune

En Maytag Neptunus torktumlare rinner av en standard 220-volts kontakten och uttaget . Den har fyra anslutningsledningar från sladden som får fast i en plint på baksidan av torken . Kopplingsplinten , som har anslutningarna monteras på det, är placerad under en flyttbar stål luckan . Eventuellt utbyte nätsladden kommer att ha i ena ändan och ledningarna i andra änden , och kan erhållas på hårdvara eller utrustning butiker

Du behöver : .
Maytag Neptune nätsladden
Skruvmejsel.
Nutdriver .


1 .
Fäll strömbrytaren för din Maytag Neptunus torktumlare , som kommer att placeras på ditt huvudsakliga hushåll elektriska brytare på panelen i läge "Av" .

2 .
Koppla bort Neptunus från vägguttaget , och spåra sladden tillbaka till där det går in torktumlaren genom en stål lucka.
3 .

Skruva loss luckan monteringsskruvar och ta bort panelen. Under den kommer att ledningarna kopplingsplinten.
4 .
Skruva av de fyra elektriska ledningar som är anslutna till blocket . De tre strömkablarna som kommer att vara röd , vit och svart , kommer ut med en skruvmejsel , och den gröna jordledningen kommer av från ett nutdriver .
5 .
Fäst den nya nätsladden kablar till kopplingsplinten precis som de gamla ledningarna nätsladden lossnade . Om du är osäker , bifoga alltid den vita ledningen till centrum terminalen och bifoga alltid den gröna jordledare till torktumlaren ramen. Den röda och svarta kablarna kan hänföras till endera av sidan terminaler . Dra åt alla skruvar ordentligt .
6 .
tillbaka serviceluckan , anslut sladden i el- uttaget och vända brytaren tillbaka till " ON ".


Relaterade artiklar


hur man installerar en AV- receiver hemmabio
felsökning av en ugn Hotpoint gas
hur du gör din fönster AC effektivare
Hur arbetar jag min Honeywell termostat ?
Hur demontera jag en Black and Decker odc440b Spacemaker kaffebryggaren ?
walk-in kylare kyl krav
hur man installerar en enhet luftkonditioneringen
hur man rengör galler
hur man hittar på modellnumret på en elektrisk spis
hur man byter ett kylskåp filter