kylskåp reparation frågor

kylskåp reparation frågor

Kylskåpet är en av de mest hållbara av den tunga utrustning hittades inuti den genomsnittliga hem . Kylskåpet är också en av de största användarna av el i hemmet . Alla som arbetar för att förse dig med mat som inte kommer att döda dig när du hämtar det innebär en tillfällig uppdelning . Känna till den rätta frågor att ställa leder dig till de rätta svaren . Det rätta svaret är , alltid , att spara pengar genom att göra det själv .

How Do You Stop frost som bildats ?

Du kan hejda vattnig strömmen av defroster problem genom att göra bara en sak varje år . Orsaken bakom avfrostning problem är överflöd av smält is som droppar in i din mat område . Välj en dag varje år när man kan lasta av maten och ta ur kontakten . Leta reda på dräneringshålet i frysen , och häll en blandning av hett vatten och klor ner den för att rengöra alway träskor .

Varför Kylskåp Ständigt Cycle ?

Orsaken bakom ett kylskåp som ständigt slår på och av är så enkelt som smutsiga rullar . Dra ut apparaten från väggen , och gå bakom det . Du kan använda en dammsugare för att rengöra smutsiga rullar bakom kylskåpet. Om spolarna är rena och du hör ett konstigt ljud under cykling , är orsaken mer sannolikt finns i fläktar . Se om något har fallit i fläkten och orsakar stopp .

Vad betyder det när ljuset inte tänds ?

När den berömda lilla ljus vägrar att komma på när du har öppnat dörren , du har flera saker att göra . Kontrollera att den elektriska sladden inte har kommit ut ur uttaget på väggen. Vänd en strömbrytare om inga andra apparater eller lampor i närheten av kylskåpet svarar . Testa nätsladden för en felaktig ström.

Har Style påverkar effektiviteten ?

Förutom storlek, kan stilen på ett kylskåp påverka dess effektivitet . Kylskåp där frysen är på topp i allmänhet använder mindre energi än side-by- side "-modell . När det gäller storlek , den mest energieffektiva typer är i 15 till 20 kubikfot räckvidd enligt redaktörerna för " 1001 Gör-det-själv tips och tricks. " Räkna med reparationer att komma oftare med en sida-vid-sida modell .

Varför är min mat inte Mycket kallt under sommaren ?

När vädret utanför är skrämmande , kan det påverka kylskåp prestanda . Det är inte din fantasi om din mat verkar mindre kalla dagar då det är mycket varmt ute . Under särskilt blåsor delar av året , reparationen som du behöver göra är eventuellt begränsad till bara släppa termostaten ner ett par grader .

Om mitt kylskåp behöver så många reparationer?

hållbarhetstid för ett kylskåp beror till stor del på hur väl du behandlar det . Vid genomsnittlig användning av den typiska familjen , bör ett kylskåp senaste ca 15 åren, enligt Susan Maney "The Ny smart metoden för kök. " En bra anledning att uppgradera till en nyare modell om din närmar den åldern är att nya kylskåp är mycket mer energieffektiva än de gjorde för tio år sedan .


Relaterade artiklar


hur man bygger en monter trä bricka
felsökning för att reparera en MAYTAG främre belastningen tvättmaskin
MAYTAG torktumlare instruktioner bälte ersättning
sol-produkter för hemmet
Hur stor ska en TV- skärm vara & hur många meter från betraktaren ?
Hur ändrar jag lampan inuti en Panasonic mikrovågsugn ?
mikrovågsugn dörr säkerhet
hur man byter ett bälte på en MAYTAG mde9700ayw
felsökning av en Sears 3000 psi högtryckstvätt
hur man byter en mikrovågsugn skivspelare