Felsökning ismaskinen på en bubbelpool eb21dk

Felsökning ismaskinen på en bubbelpool eb21dk

Vissa Whirlpool modell EB21DK no- frost kyl-och frysskåp är utrustade med en ismaskin . Om den valfria ismaskinen installeras i en modell EB21DK kylskåp fel , felsöka det att avgöra om den kan repareras utan hjälp av en kvalificerad servicetekniker . Orsakerna till många problem är ofta helt enkelt förbises och kan fästas med mindre justeringar
1 .
Låt frysen svalna helt innan isen produktionen påbörjas. En nyinstallerade kylskåp kan ta 12 timmar att kyla ned till rätt temperatur .
2 .
Flytta signal armen från " Off " . Skjut ner armen för att placera den i läge "på" . Signalen armen ligger på ismaskinen och svävar över isen bin .
3 .
Vrid ventilen vatten avstängning moturs för att stänga av vattentillförseln på fullt ut. Vattnet avstängningsventil ligger på vattenytan i hemmet som är närmast i kylskåpet.
4 .
Inspektera vattenlinjen . Ta bort veck . Om vattnet är synlig på vattenytan , är den linje läcker . Om endast en liten mängd vatten tränger in i ismaskinen eller vatten inte kommer in ismaskinen alls , är vattenlinjen tilltäppt . Ta bort vattenlinjen och installera en ny .
5 .
Vrid ratten eller spaken sitter på sidan av ismaskinen för att ändra storlek på isbitarna har producerats, om kuber är mindre eller större än önskat . Ändra storlek på kuber , som önskat . Detta är en funktion på ismaskinen och är inte ett fel .
6 .
Skaka is bin att fördela isbitar och återuppta produktionen om isen är staplade under signalen armen .
7 .
Släng flera partier av is som producerats efter installationen eftersom isen kan bli missfärgad eller har en obehaglig smak .


Relaterade artiklar


felsökning av en magisk kyl kock mini
Vatten & värmesystem
Vad gör du om din GE ugnen inte kommer på
hur man använder en mixer flaska
Hur ofta ska du byta filter på en Honeywell HEPA luftrenare ?
hur man rengör en rostfri utegrill
Hur fixar jag en Taylor skala som inte läser kroppsfett rätt ?
hur man gör en make- shift humidor
natrium vs kalium i en vattenavhärdare
felsökning av en KitchenAid 5 qt mixer