Hur felsöker jag det magiska kvarnen ?

Hur felsöker jag det magiska kvarnen ?

Ett antal fördelar finns i fräsning ditt eget mjöl . Färska slipat mjöl har en bättre smak . Några entusiaster hävdar att mat har mer näringsvärde som färska mjöl har haft mindre tid att försämras och härsknar . Oavsett vilket är det Magic Mill en sålda kvarn . Denna elektroniska kvarn kan mala så mycket som 6 koppar spannmål kärnor på en gång , vilket skapar en stor mängd mjöl från böter till grov konsistens . Din Magic Mill kan dock behöva tillfälligt underhåll eller felsökning .

Du behöver :
Magic Mill manuell
. Skum filter.
Rengöringsborste .


1 .
Öppna locket till mjöl bin . Tryck på knappen som låser mjöl bin till bruket . Dra uppåt på handtaget som finns i spåret där du placerar filtret . Visuellt kontrollera att mjölet bin inte redan är full . Kontrollera att avskiljaren koppen på insidan av locket är ordentligt fäst Magic Mill .
2 .
Ta bort skummet filtret från filtret kortplatsen på sidan av Magic Mill . Rengör filtret genom att skaka eller blåsa ut eventuellt överflödigt mjöl . Om filtret är mycket igensatt , kör den under vatten och använda den outnyttjade filtret medan den ursprungliga torkar .
3 .
Rengör filtret facket med rengöringsborsten som medföljer Magic Mill . Flytta ratten på Magic Mill att den största punkten , vilket tyder på en grov malning. Vänd kvarnen på och tryck rengöringsborste i spåren där du placerar filtret . Koppla ur maskinen och placera rengöringsborste i luften öppningen på toppen av Magic Mill . Byt ut filtret genom att skjuta det åt sidan i filtret facket .
4 .
Titta i säden tratten bin ovanpå Magic Mill . Kontrollera att inga främmande föremål i kornet mix som skulle kunna täppa till fräsning huvuden. Kör dina händer genom säden för att kontrollera fukt i säden.
5 .
Kontrollera ratten mjöl konsistens på det övre hörnet av Magic Mill lock. Om du vill ha en grövre malning , ställ in ratten på en större prick . För en finare malning av mjöl , justerar du att peka på en liten prick . Om du arbetar med stora korn , flytta ratten till en grövre inställning för att göra det möjligt att på ett adekvat passera genom bruket huvuden .
6 .
Skjut på locket för att se till att den är ordentligt fäst mjölet bin . Locket ska klicka på plats när rätt kopplad till mjöl facket .

tips och varningar


 • Magic Mill kan köras i nödsituationer med ett 12- volts adapter som ansluts till bilens elsystem .
 • Magic Mill fungerar bättre när du slår på bruket på innan du lägger spannmål till tratten .
 • Placera inte fingrarna eller annat föremål i säden uppsamlaren. Den skarpa fräshuvuden kan orsaka svåra skador , medan främmande föremål in i systemet kan skada Magic Mill .


 • Relaterade artiklar


  problem med majs kaminer
  hur man installerar en huva över en spis
  hur man byter värmeelementet på en Bosch torktumlare
  hur gör tråd jag en Leviton 573 ?
  felsökning en MAYTAG lugn serie 400 diskmaskin
  hur man håller i rostfritt stål kastruller lysande
  hur man byter ett vattenfilter på en Samsung kylskåp
  hur man kan kontrollera för vattenläckage
  felsökning av en Honeywell värmeelement
  hemmagjord utomhus pizzaugn