Hur felsöker jag en GE dispenser hsm25gfra vatten ?

Hur felsöker jag en GE dispenser hsm25gfra vatten ?

Liksom många kylskåp är GE HSM25GFRA kylskåp utrustade med vatten och is dispenser . När ditt vatten dispenser inte fungerar kan det vara lätt att bortse från problemet och vrider på kranen eller omedelbart ringa en reparatör . Innan du går utan kallt vatten eller spendera pengar på en tjänst samtal , försöka felsöka vanliga problem på egen hand

Varmt vatten


1 .
Vänta 24 timmar, om kylskåpet var just installerat . Som kylskåp kyler , kyler vatten som pumpas in i dispensern också .
2 .
Vänta några timmar om du nyligen har mjölkat vattensystemet eller används stora mängder vatten . När systemet refiller , kyler ny vattenförsörjning.
3 .
Fördela flera glas vatten om behållaren inte använts på länge . Vänta på kylskåpet att fylla på sitt kallvatten.

Vattenautomat fungerar inte


1 .
Tryck på Lås spelkontrollen ovan dispensern. Håll ner i tre sekunder sedan återigen försöker använda dispensern .
2 .
Tryck i automaten arm och håll den i två minuter . Detta frigör all luft i vattensystemet och återställer dispenser till normal användning.
3 .
Installera en filterpatron om det är första gången med hjälp av dispenser . Ta bort bypass kontakten sitter på baksidan i högra hörnet av rätten kylskåpet . Vrid bypass kontakten moturs för att lossa den . Ta bort den och placera den nya filterpatronen där bypass kontakten var , vrid den medurs för att spänna den .
4 .
Byt filterpatronen om man redan är installerat . Leta reda på filterpatronen . Vrid filtret moturs för att lossa och ta bort den . Ta bort adaptern genom att vrida 1/4-turn moturs om du använder en SmartWater patron . Låt adaptern på plats om du använder en Culligan bläckpatron.
5 .
Fyll utbytespatron med kranvatten , placera den i filtret facket och vrid den medurs för att spänna .

6 .
Placera bypass plugin i vattnet filterpatronen position om du inte har en ersättare filter . Det vatten dispenser fungerar inte utan denna förbikoppling kontakt eller ett filter på plats .
7 .
Slå på vatten om det inte är på . Anslut vattenledningen till kylskåpet linje nära eller inuti skåpet om det har lossnat .
8 .
Tryck dispensern armen och låt vattnet rinna i tre minuter om du nyligen har ersättas filtret och vatten sprutar ur magasinet. När du har kört ca 1,5 liter vatten , justerar filterpatronen.
9 .
Fördela flera glas vatten om vattnet smakar illa . Om du inte har använt dispenser under en längre tid , orsakar detta att systemet för att fylla sig med nytt vatten .


Relaterade artiklar


hur man installerar en LG torktumlare wm3001hwa gas
felsökning av en Sears 700 avhärdare
hur du återvinner papper dator
varmluftsugn jämfört med traditionella
felsökning av en GE bärbar diskmaskin
gas tankless vs elektriska tankless varmvattenberedare
hur man byter en luftfuktare filter
hur man väljer avfuktare storlek
Hur använder jag en spotbot ?
Felsökning av en Amana elektrisk ugn