Hur felsöker jag en dam Kenmore tvättmaskin ?

Hur felsöker jag en dam Kenmore tvättmaskin ?

The Lady Kenmore Tvättmaskinen är vanligtvis problemfri , men ibland uppstår problem . När Lady Kenmore tvättmaskinen inte fungerar som det ska , det finns vissa felsökning saker som kan hjälpa dig att undvika att syna i reparatören . Om en dam Kenmore tvättmaskin upplever problem som kraftigt buller , inget vatten , eller om det kommer inte att agitera eller spinn , prova att felsöka problemet på egen hand för att hjälpa dig att undvika en reparation proposition

Du behöver :
Slip-gemensamma tång .
Stjärnskruvmejsel.
Flat-kant skruvmejsel .
VOM testare .

Bricka är bullrig eller fyller inte


1 .
Kontrollera att tvättmaskinen är ansluten till ett fungerande eluttag. Kontrollera om en säkring har gått eller en strömbrytare har löst ut.
2 .
Kolla ner i tvätten badkaret för lösa eller främmande föremål om du hör repor ljud eller andra ljud .

3 .
Se till att locket är ordentligt på plats. Brickan kommer inte att köras om locket inte är ordentligt stängd .
4 .
Öppna locket och ordna om kläder om tvättmaskinen börjar dunka högt . En ojämn belastning kan göra att maskinen gå ur balans .
5 .
Ta bort lite av våt tvätt Om tvättmaskinen börjar gnälla . Det är en indikation på att du har för mycket vikt i maskinen .
6 .
Kontrollera slangarna Om vattnet inte rinner ut i badkaret . Räta ut slangarna om de är krokig . Dra åt slanganslutningarna på vattenkranar . Vrid kranar moturs för att se till att de är fullt öppna .
7 .
Nivå damen Kenmore tvättmaskinen genom att vrida på benen med ett par polygrip . Placera händerna på var sida om brickan bästa och försöka klippa brickan från sida till sida . Om ett ben inte rör golvet , justera att benet med en tång tills maskinen inte längre stenar .

Kontrollera Lock Switch


1 .
Kontrollera att locket växla Om tvättmaskinen ändå inte går att tvätta eller snurra . Locket Omkopplaren är placerad bakom kontrollpanelen .
2 .
Ta bort skruvarna som håller kontrollpanelen på plats med en stjärnskruvmejsel. Skruvarna finns vid kontrollpanelen , gömd under små plastpluggar på varje sida av tvättmaskinen . Bänd dessa pluggar av med en platt-kant skruvmejsel , men var försiktig så att du inte repar lacken .
3 .
Lyft upp kontrollpanelen och mot framsidan av tvättmaskinen . luta skärmen över ryggen på enheten tills den vilar på sina gångjärn. Inne i kontrollpanelen , leta efter en sele plugg som går i locket omkopplaren .
4 .
haka loss kontakten och testa terminalerna på kablarna som leder till locket brytare med ett VOM inställd på RX1 . Testa endast de två gröna ledningarna . Med locket öppet , bör behandlingen läsa oändligheten . Stäng locket och läsningen visa noll . En annan tolkning innebär att brytaren är dålig och behöver bytas ut .

tips och varningar


 • Var noga med att koppla ur Lady Kenmore tvättmaskinen innan du öppnar någon paneler eller utför någon tester . Om du inte gör detta kan leda till skada eller elektrisk ström.
 • Vänta tills Lady Kenmore stannar innan den når insidan för att förhindra skador .


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en agitator i min bubbelpool lsq80000jq0
  hur använder jag en Holmes hm1975 luftfuktare ?
  hur man gör en sol spis hemma
  reparation tips för en Panasonic TV
  hur man stänger av gasen om en gasspis
  hur man använder långsam kaminer och crockpots
  Hur man väljer en avyttring hem sopor
  bosch torktumlare felkoder
  hur gör inställningar jag ändra på avhärdare Kinetico vatten ?
  historien om den elektriska kniven