Hur konverterar jag en bajonett lampa uttaget till en Edison lampa uttaget?

Hur konverterar jag en bajonett lampa uttaget till en Edison lampa uttaget?

Bajonett cap (BC ) lamphållare är vanliga i Storbritannien och Europa . I USA är Edison skruven ( ES ) i allmänhet finns i de flesta armaturer . Om du har en BC lampa sedan konvertera den till en ES lamphållaren gör att du slipper att ha mer än en typ av glödlampa runt huset . Även omformare finns , omkoppling i lamphållaren är inte så svårt och snabb att göra

Du behöver : .
skruvmejsel
Avisoleringstänger .

anvisningar


1 .
Se till att monteringen är isolerad . Du kan göra detta genom att koppla ur det , eller om det är en vägg eller i tak objekt isolera det vid säkringsdosan . Dubbelkolla kopplingen är avstängd innan du påbörjar arbetet . Demontera Bajonett Cap lamphållare och kasta .
2 .
fast locket på ES lamphållaren till kabeln eller monteras och sedan kontrollera ledningarna . Identifiera levande (svart eller röd ) tråd , det neutrala (vitt eller grått ) tråd och marken ( grön eller grön och gul ) tråd . Skala tillbaka slidor att exponera kärnor om det behövs .
3 .
Anslut ledningarna enligt följande . Den strömförande ledningen måste gå till mittstiftet på lamphållaren . Den neutrala åt sidan tråden stift , och marken till jordanslutningen . Kontrollera att anslutningarna är täta utan ledningens trådar lösa .
4 .
Montera resten av lamphållare . Säkerställa att den är stabil och inga kablar vidrör eller utsatta efter montering . Montera en glödlampa i lamphållaren .
5 .
Testa montering . Om det är en lampa , koppla in den och slå på den . Om det är en monterad montering, byt säkring eller effektbrytare och sedan starta .

tips och varningar


 • kabeldragning färger ovan är för USA . Andra länder färgkodning kan skilja sig så se till att du kan identifiera ledningarna före start.
 • Om du har en multimeter eller annan testning enhet kan du kontrollera lamphållaren innan du sätter lampan i.
 • Se alltid till att strömmen har stängts av på montering innan arbetet påbörjas. Om du isolerar på ett proppskåp , se till att brytaren inte kan slås tillbaka på av misstag . Ditt liv kan bero på detta .
 • Live Wire måste gå till mittstiftet i ett ES montering . Detta minskar risken för en chock när du monterar eller demonterar lampan


 • Relaterade artiklar


  Leviton rörelsesensor växla instruktioner
  Vilka är farorna med avluftning en tork inne i bostaden ?
  hur man ansluter en MacBook till en HD LCD- TV
  felsökning av en GE elspis brännare som inte lyser
  hur man ställer en kvarts westminster ringklockan klocka regulator vägg
  hur man rengör fotogenlampor
  hur du tar bort en smart vattenfilter
  hur man byter remmen på en Bissell 8.910 matta renare
  hur reparera en Bosch tvättmaskin
  Hur rengör jag spolen på en GE modell gss25jfmdcc kylskåpet ?