Hur lagar jag i en Amana mikrovågsugn rr -700 ?

Hur lagar jag i en Amana mikrovågsugn rr -700 ?

Sedan slutet av 1930-talet har mikrovågsugn livsmedel kokats snabbt med hjälp av mikrovågsteknik. Mikrovågsugn rör mat som faktiskt kan tillagas med varmt radiovågor , och inkluderar konserver , vatten och lite förpackade livsmedel . Kött , frukt , pasta och andra livsmedel är oftast bättre lämpade för spis eller ugn . Med en säker platta som inte kommer att fatta eld i mikrovågsugnen kan du tillaga din mat snabbare i ett Amana Rr -700 mikrovågsugn än du kan i en vanlig ugn
1 .
Placera maten i mikrovågsugn , stäng därefter luckan . Mikrovågsugnen kan inte fungera om inte dörren är stängd .
2 .
Välj mikrovågseffekten inställningen genom att vrida dess övre ratten . Mikrovågsugnen är påslagen av 1 till 10 skala , med 10 är de hetaste . För poster som behöver återuppvärmning , vrid vredet till 2 eller 4. För poster från frysen , såsom våfflor eller andra snacks , vrid vredet till 5 eller 7 . Använd endast 8 och över om maten är helt frusna och tar ett tag att laga mat , eller när ett recept eller matlagning instruktioner kräver det .
3 .
Välj en lämplig tid att vända andra ratten . Rikta pilen på vredet till det antal minuter som du vill att dina mat att laga mat . Vredet kommer sakta vända tills den går ned till noll och dings .
4 .
Slutför tillagningen genom att ta fram maten när tiden går ut . Låt maten i mikrovågsugn i ett par minuter om maten var uppvärmt i 5 minuter eller mer .


Relaterade artiklar


hur du gör din ring hemtelefon
hur man tänder den lampan på en gasspis
hur man använder ett GE profil självrengörande ugn
problem med balsam hem luft
Vad är en VVS AC enhet?
hemlagad piller kross
ska jag använda en autoklav UV vatten ?
effektbehovet för värmepump
ipod reparationsverktyg
hur man kan jämföra front -load torkar