Hur minskar jag slangen ?

Hur minskar jag slangen ?

Slangar funktion med hjälp av grundläggande fysikaliska lag som vätska alltid kommer att flöda från områden med högre tryck till områden med lägre tryck . På ett enklare sätt , det rinner vatten från områden där det finns mer vatten för att områden där det finns mindre vatten .Så , genom att vrida på en kran du minska trycket genom att låta vatten att fly och luft att komma in . Detta gör att vattnet rinner ut ur kranen . Minska trycket i en slang följer detta exakt samma princip

Du behöver : .
Dish RAG


1
ändra källan för vattnet så att mindre . går in i slangen . Du kan göra detta genom att öppna kranen så att mindre vatten i slangen. Om det finns mindre vatten i slangen finns det mer utrymme för luft , vilket minskar trycket . Detta kommer att gå på för att minska hastigheten med vilken vattnet strömmar .
2 .
sätta ett hål i slangen . Genom att låta vattnet flöda ut ur detta hål , minskar du nettot av vatten inne i slangen och därmed minska trycket .
3 .
ångra veck på slangen . Dessa är konstigt eftersom de minskar flödet och samtidigt öka trycket , de stoppar halvvägs vattenflödet genom slangen , vilket minskar trycket utanför knut till noll och ett ökat tryck innan knut till högre nivåer.

tips och varningar


 • Medan Steg 2 är säkert möjligt , kommer det att förstöra din slang och en betydligt svårare att göra än att steg 1 och 3 . Den kommer att minska slangen , dock.


 • Relaterade artiklar


  fördelar och nackdelar med elektriska bostäder pannor
  hemgjord solpaneler instruktioner
  farorna av mikrovågsugnar
  Hur sköter jag för gummi tätningar av tryckkokare ?
  hur man installerar en nätsladd
  10 siare jämfört med 12 siare
  hur du gör din ring hemtelefon
  hur reparera vanliga GE mikrovågsugn problem
  ersätter en elpatron värmeelement
  hus idéer för att gå grönt