Hur reparerar jag ett MAYTAG mdb - 7 diskmaskin ?

Hur reparerar jag ett MAYTAG mdb - 7 diskmaskin ?

En Maytag MDB-7 kräver underhåll och regelbundna kontroller underhåll för att säkerställa att det fungerar korrekt . Trots regelbundet underhåll , kan diskmaskinen vara känsliga för gemensamma problem , såsom höga ljud eller problem att diska . Om så är fallet , föreslår Maytag medföljande handbok att ventilen och spolarmen blir checkat ut . I fråga om ventilen är ett väsande ljud normalt men högt dunkande kan vara orsaken till en obalanserad last eller igensatt ventil . Rätter som inte får helt rena kan orsakas av igensatta skräp i spay armen .

Du behöver :
Philips skruvmejsel
. Wrench.
Svamp.
Tandborste.
Tvättmedel.
Nål-tång .

Ventil Rengöring


1 .
Stäng av diskmaskinen och dra ur diskmaskinen . Öppna dörren och justera belastningen på någon produkt för nära armen .
2 .
Rengör ventilen om dunkande ljud kvarstår . Lossa och ta bort skruvarna på sparkplåten-eller undersidan av diskmaskinen-. med en Philips skruvmejsel
3
Access utbudet rör och elektriska ledningar När panelen är borttagen , tvinnas muttern från klämringskoppling med en skiftnyckel , släppa kopparrör vattenförsörjning. Ta bort tråd locket och dra av elektriska ledningar. Skruva loss muttrarna som håller fast ventilen till metallram .
4 .
Ta bort gummi röret som förbinder inloppsventilen till sin klämma med nål-tång . Ta bort alla skruvarna på ventilens klämringskoppling eller metall enhet som fästs på ventilen . Skrubba alla dess komponenter med en tandborste och mild rengöringsmedel. Spola hela församlingen innan du sätter tillbaka .

inte rengöring Rätter


1 .
Koppla ur diskmaskinen från strömkällan . Öppna enheten dörren och dra ut den nedre korgen , exponera spolarmen.
2 .
Virvel spolarmen ett par gånger för att se om den snurrar fritt och ta bort eventuellt skräp som fångats i spolarmen s hål som kan bromsa rörelsen . Skruva av armlängds topplatta medurs , för att ta bort armen från sitt stöd .
3 .
försiktigt skrubba botten på diskmaskinen och spolarmen med en tuff-borst tandborste . Torka med en fuktig svamp . Poke en tunn tråd i hålen spolarmen att rensa skräp som har pressats in . Byt spolarmen och mössa . Skölj spolarmen topp innan du byter diskmaskin rack .


Relaterade artiklar


hur du tar bort en luddet fälla för en MAYTAG pye3360ayw torktumlare
hur man säsong ett gjutjärnskamin hällen
Hur placerar jag ett rent filter i en Oreck XL signatur luftrenare ?
vattenfilter för järn problem
hur du tar bort en värmeplatta från en spishäll
elektriska spisar fördelar
hur man gör med ljus förkopplingsdon
hur man rengör en lumipure luftrenare
Electrolux kapseldelar
problem med elektriska central värme