Kenmore symaskin modell 1703 felsökning

Kenmore symaskin modell 1703 felsökning

Den Kenmore Modell 1703 symaskin har funnits sedan 1973 eller 1974 . Det kan vara en äldre modell , men om det fortfarande går , måste du lista ut hur man felsöker tillfälliga problem som kan dyka upp för att hålla den fungerar som en väloljad maskin

Stitches

För att felsöka oregelbundna eller överhoppade stygn , se till att kanylen är rätt storlek . Dra åt eller lossa övre trådspänning som behövs . Öka trycket på pressarfoten om det är för ljus eller återställa om det är för lös . Rewind spolen om det är ojämnt sår .

diskussionen

Håll tråd från bunching upp genom att höja fodret hund eller genom att dra båda trådarna tillbaka under pressarfoten . Undvik att bryta tråden genom att bromsa din hastighet , rengöring spole av ludd och öka eller minska spänningar i spolkapseln .

Jamming

Ibland tråd kommer att fastna i skytteltrafik och göra att maskinen sylt . Felsök problemet genom att ta bollen ifrån varandra, rengöring av ludd ut och sätta tillbaka den ordentligt .

puckering

Tyg puckering kan avhjälpas genom att återställa trådspänning eller genom att öka trycket på pressarfoten . De övre och undertråd gängor bör vara av samma storlek och typ . Ett lager av silkespapper under skir eller tunt tyg kan användas för att hålla den från puckering .


Relaterade artiklar


köldmedium återhämtning verktyg
hur man ändrar klockan på en Sony Bravia 40V2500 TV
Hur felsöker jag en Miele diskmaskin ?
Hur felsöker jag Tappan tmv151fs ?
Hur du tar en GE torktumlare isär
Hur hittar jag Tillverkningsdatum för en bosch diskmaskin ?
Felsökning ismaskinen för en roper kylskåp
Hur tar jag bort batterierna från fjäll Salter mat ?
hur man byter en mikrovågsugn skivspelare
hur man byter högtalare för stereo