bubbelpool diskmaskin felkoder

bubbelpool diskmaskin felkoder

Whirlpool har tillverkat vitvaror sedan 1908 , till att börja med tvättmaskiner, då innehåller torkar , blandare , diskmaskiner och mycket mer . När du köper en diskmaskin , kommer din instruktionsbok hur du ska använda maskinen och hur du felsöker vanliga problem . Men är felkoder , som används av rörmokare och tekniker för att diagnostisera allvarliga problem , ingår ej . Veta felkoder kan hjälpa dig att avgöra vilken typ av professionell hjälp du behöver .

Stuck Key

Om någon av diskmaskinens tangenterna fastnar i intryckt läge , kommer din diskmaskin avbryta driften och kontrollen blinkar lysdioden ansluten till knappen , enligt Whirlpool manualen . Om mer än en nyckel har fastnat , eller om en nyckel utan en LED har fastnat , kommer kontrollen blinkar lockout LED I bruksanvisningen .

F1

F1 är en temperatur problem , vilket tyder på en felaktig temperatursensor eller att vattnet blir för varmt eller för kallt . Detta fel ( eller fel ) är kod känd som en NTC Break .

F2

F2 visar en vattenläcka . När en läcka uppstår , resor är det flottören enheten genom dumpning vatten i diskmaskinen bas . Det inkommande vattnet ventilen stängs av , och avloppspumpen slås på tills sumpen är tom .

F3

F3 innebär att uppvärmning cykeln inte fungerar . Om värmaren arbetar för långsamt , det finns en öppen krets eller kontrollen är bristfällig , kommer F3 -koden förekommer .

F4

F4 indikerar ett avlopp misslyckande i diskmaskinen . Det blinkar om sumpen är inte tömd på vatten , om pumpen har gått mer än fyra minuter eller om den elektroniska kontroll PCB är defekt .

F6

F6 uppstår när Vattenkranen är inte öppen . Flödesmätaren är inte inspelning vatten kommer in i maskinen . Detta kan orsakas av en stängd kran, snodd slang eller en defekt magnetventil .

F7

F7 är ett fel som visar fel flödesmätare . Flödesmätaren impuls hjul , finns inom vattentanken , inte fungerar korrekt .

F8

F8 visar det inte finns tillräckligt med vatten under cykeln . Det kan också innebära att skummet är för hög , vilket kan påverka vattnet indikator , eller det kan orsakas av lågt vattentryck .

F9

F9 innebär diskmaskinen fylls med för mycket vatten . Det kan orsakas av ett öppet vatten ventil eller av en defekt elektronisk kontroll PCB .


Relaterade artiklar


reparation tips för Sony TV
hur man återställer en KitchenAid kud101flss6 diskmaskin
Hur länge ska en biff koka på George Foreman grill ?
tidiga amerikanska köksredskap
Hur skyddar jag ett kök bänkskiva från elektriska skillets , crockpots , etc. ?
Skillnaderna mellan kyl frys & frysar
hur man hittar en ålder av en GE- spis
temperaturkrav för kylskåp
specs på luftkonditioneringsanläggningar
Felsökning min B60 Keurig