de billigaste former av elvärme

de billigaste former av elvärme

Elektriska -base uppvärmning är ett komplicerat ämne . Alla typer av värmare tenderar att använda åtminstone lite el , inklusive gas värmeelement . True elektriska värmeelement , men är ineffektiva , eftersom det tar mycket mer energi att driva en ström genom ett värmeelement än det gör att antända ett bränsle . Men vissa typer av värmare som använder el är kostnadseffektiva , beroende på miljön .

Värmepumpar

Värmepumpar dra i värmen från luften i närheten för att värma luft eller vatten i hemmet . De har motorer som driver pumpar och kompressorer , men de beror främst på köldmedier och den naturliga rörligheten av värmeenergi att genomföra , vilket gör dem effektiva anordningar . Men fungerar de bara bra i varma temperaturer. Om luften blir för kall omkring värmepumpen måste den använda elektriska element, det är dyrt .

Natural Gas

Naturgas värmare använder gas utvinns direkt från in-och endast genomgår grundläggande filtrering förfaranden . Som ett resultat , är gasen en blandning av många föreningar , främst metan . Men använder den endast en liten mängd el till känsla temperaturen på vatten eller luft , och att antända gasen . Då gasen är så lätt att förvara och kanal är det också billigt , vilket gör detta värmaren en av de mest kostnadseffektiva alternativen .

Propan

Propan liknar naturgas , förutom att det finns i områden där naturgas är det inte. Propan kan lätt kondenseras och transporteras i lastbilar till hus i landet. Naturgas strömmar genom gasledningar som bara är installerade i mer tätbefolkade områden . Propan är dyrare på grund av dess transport och raffinering , men är fortfarande kostnadseffektivt.

rumsvärmare

Space värmare är små, bärbara värmare är konstruerade endast för att värma ett visst utrymme . Dessa värmare har flera fördelar . Det första kan de slås på och av lätt som önskas . För det andra , värme de bara ett litet område , vilket tillåter dem att vara effektivare än större värmare som behöver använda ventiler som når hela huset . Elektriska rumsvärmare är en av de mer effektiva sätt att använda elektriska värmeelement .

Värmestrålare

Värmestrålare installeras under golvet . Electric versioner använder en serie trådar som producerar värme genom elektriska motstånd . Denna värme strålar ut och värmer upp i rummet . Dessa system har många av samma förmåner som rumsuppvärmning .


Relaterade artiklar


beskrivning av utomhus ugn
hur du ansluter en liten propan ugn till en propan flaska
felsökning av en Hamilton maker strand kaffe
regnbåge dammsugare felsökning
vad är skillnaden mellan en luftfuktare & en avfuktare ?
hur man byter en torktumlare värmeelement
bör jag byta pumpen på min tvättmaskin ?
felsökning buller för GE torktumlare
Hur håller jag kylskåp i hemmet garage ?
hur man återställer en bärare termostat