felsökning av en Cuisinart kaffebryggare

felsökning av en Cuisinart kaffebryggare

Ingen vill ta itu med en trasig kaffebryggare , speciellt först på morgonen . Lyckligtvis brukar ha problem med en Cuisinart kaffebryggare löses genom felsökning enheten . Innan det skickas ut för reparationer eller tas åt sidan för en ny maskin , felsöka den för att kontrollera att problemet inte orsakas av något som du kan fixa enkelt själv . Vanliga problem med en kaffebryggare omfattar inte sätta på , svämmar över eller tillverkar svagt kaffe
1.
Kontrollera och eluttaget att se till att kaffebryggaren är inkopplad Du kanske också vill kolla din brytare för att se det gjorde inte stänga av .
2 .
Justera mängden kaffe du använder om kaffet smakar svagt . Cuisinart rekommenderar 4 msk kaffe att brygga 2 koppar kaffe och 22 matskedar att brygga en full , 12- kopp potten .
3 .
Kontrollera att kaffet ränna är inte igensatt om du har en grind -och brygga modell och kaffet kommer ut svagt . Ta bort tratten från maskinen och rengör det ordentligt . Töm ut kaffekannan och försöka brygga en annan kastrull . Kontrollera att du har tillräckligt med kaffebönor i behållaren .
4 .
Städa ur kaffefiltret korgen efter användning av kaffebryggaren . Se till att sätta den säkert tillbaka på plats och att stänga dörren .
5 .
Använd mindre kaffe och lite mindre vatten om kaffebryggaren läckor under bryggning . Också dubbelkolla karaff se till att den inte har en spricka .


Relaterade artiklar


infravärmare information
Hur gör jag rent mögel i en luftkonditionering ?
hur du ansluter en psu med en bil amp
felsökning av en magisk kock kylskåp
hur man rengör ut tvättmaskin dräneringsledningar
felsökning av en Sears Kenmore diskmaskin
de bästa sätten att organisera ett kylskåp
Hur ändrar jag sladden på en torktumlare från 4 ledare till 3 ledningar ?
Hur ändrar jag spjällen i en MAYTAG bricka ?
Ska jag byta från en propan varmvattenberedare till en elektrisk en ?